Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής “Red or Dead” της Ιόλης Ξιφαρά: Με την παρουσία του δημάρχου Πειραιά Γ.Μώραλη

Στον χώρο Τέχνης 212 ARTS του Ευάγγελου Γεωργούλη

Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής “Red or Dead” της Ιόλης Ξιφαρά: Με την παρουσία του δημάρχου Πειραιά Γ.Μώραλη

Σε μια χαρμόσυνη βραδιά υπό το τρίπτυχο: Γιορτή, Τέχνη, Προσφορά, ο Δήμαρχος Πειραιά και Α’ Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Γιάννης Μώραλης εγκαινίασε την έκθεση ζωγραφικής “Red or Dead” της Ιόλης Ξιφαρά στον χώρο Τέχνης 212 ARTS του Ευάγγελου Γεωργούλη.

Σε μια ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα οι καλεσμένοι θαύμασαν τα εντυπωσιακά έργα και μοιράστηκαν τη χαρά και τη διάθεση για προσφορά του ιδιοκτήτη και της ζωγράφου, οι οποίοι προσφέρουν το 10% των εσόδων από τις πωλήσεις των έργων στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας.

(Ευάγγελος Γεωργούλης)

(Επάνω φωτό: Δημήτρης Τζεφεράκος (Μαιευτήρας – Γυναικολόγος), Ιόλη Ξιφαρά, Άννα Γκολφινοπούλου, Ευάγγελος Γεωργούλης)

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Φίλιππος Σκαραμαγκάς, ο οποίος τους ευχαρίστησε για τηn πρωτοβουλία. Η ζωγράφος παρουσίασε τα έργα της στους καλεσμένους και μίλησε για τις πηγές της έμπνευσής της, την αισθητική και την τεχνική των δημιουργιών της.

(Επάνω φωτό: Γιώργος Κλαδάκης (TQS Group), Ντόρα Γεωργούλη, Τάσος Μαρκαριάν (Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Περιουσίας και Κτηματολογίου Δήμου Πειραιά)

Στον χώρο 212 Arts, από τα 21 έργα τα περισσότερα παρουσιάζονται για πρώτη φορά και φιλοτεχνήθηκαν ειδικά για τον Πειραιά.

Το κόκκινο τριαντάφυλλο από τη προσωπική συλλογή του Ευάγγελου Καπόπουλου (Kapopoulos Fine Arts) «συνομιλούσε» όλη τη βραδιά με το μαύρο- χρυσό Συριανό τριαντάφυλλο του Αλέξη Τσιάντη, κάτω από το σαγηνευτικό βλέμμα της «Στέλλας- Περσεφόνης» έργο από τη προσωπική συλλογή της ζωγράφου.

(Επάνω φωτό: Nick Fielding, Lana Ottweiler, George Chaldezos, Ελένη Ματθαιοπούλου)

Τέχνη, Πολιτική, Ναυτιλία συναντήθηκαν στον Πειραιά, σε ένα υπέροχο νεοκλασικό σπίτι κόσμημα αρχιτεκτονικής τέχνης, όπου όλα ήταν ζεστά: το κόκκινο των έργων, το βλέμμα των ανθρώπων, η φωτιά στο τζάκι, οι καρδιές όλων! Red or Dead

*Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν τηρώντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας από τη διάδοση του Covid-19, όπως αυτά ορίζονται από τις αρμόδιες κρατικές υγειονομικές αρχές την τρέχουσα περίοδο.

(Θεοδώρα Κιουσσοπούλου, Ιόλη Ξιφαρά, Δημήτρης Κιουσσόπουλος, Τριανταφυλλιά Ξιφαρά)

Ευάγγελος Γεωργούλης (212 Arts), Ιόλη Ξιφαρά (ζωγράφος), Γιάννης Μώραλης (Δήμαρχος Πειραιά), Ειρήνη Κάτρη (Level Communications), Φίλιππος Σκαραμαγκάς (Πρόεδρος Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας)

Ξένια Ζιάρα , Ιωάννης Μελάς (βουλευτής Ν.Δ. Α΄ Πειραιά και Νήσων), Χριστίνα Κορκίδη, Ιόλη Ξιφαρά, Ευάγγελος Γεωργούλης, Γιάννης Μώραλης

Σάββας Χιονίδης (Βουλευτής Ν.Δ. Πιερίας), Ιόλη Ξιφαρά, Ευάγγελος Γεωργούλης, Ειρήνη Κάτρη, Νικόλαος Μανωλάκος (Βουλευτής Ν.Δ.. Α΄ Πειραιά και Νήσων)

Εμμανουέλα Γεωργούλη, Ευάγγελος Γεωργούλης

Ειρήνη Κάτρη (Level Communications), Μαρία Τόκτορ (Ελληνικά υδατοδρόμια Grecian Air Seaplanes), Άννα Kαμαρίδη (βιομηχανία Globalwire, Δ.Σ.ΣΒΑΠ, Icc Hellas).

Ωράριο επισκέψεων

Δεκέμβριος 2021

ΤΡΙ 21 19:00

Εγκαίνια ΠΕ 23 19:00 – 23:00

Piraeus Red Night ΠΑ 24 13:00 – 18:00

Red Wine Event ΤΡΙ 28 18:00 – 21:00

ΠΕ 30 18:00 – 21:00

ΠΑ 31 13:00 – 18:00 Red Wine Event

Ιανουάριος 2022

ΤΡΙ 4 18:00 – 21:00

ΠΕ 6 Των Φώτων

ΣΑ 8 11:00 – 18:00

ΤΡΙ 11 18:00 – 21:00

ΠΕ 13 18:00 – 21:00

ΣΑ 15 11.00 – 18.00 Κλείσιμο

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Level Communications

Περισσότερες πληροφορίες και επίσκεψη με ραντεβού: 212 ARTS

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διεύθυνση : Αλκιβιάδου 212, Πειραιάς ,18536 Τηλέφωνο: +30 210 4285133 Email: [email protected]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.