Η λαμπερή εκδήλωση της ισπανικής εταιρείας DINO THEO ATLANTIS M.C.,S.L. στο Piree

Ο χώρος του Piree κατακλύστηκε από προσωπικότητες της ναυτιλιακής κοινότητας, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του κυρίου Κωνσταντίνου Δριτσάκη, CEO της εταιρείας DINO THEO ATLANTIS M.C.,S.L. και πρόεδρο των Ισπανών τροφοδοτών και του Ευάγγελου Γεωργούλη, με αφορμή τα Ποσειδώνια.

Εκατοντάδες καλεσμένοι απόλαυσαν μια μαγευτική θεματική  βραδιά γεμάτη εκπλήξεις.

Κόκκινα γαρύφαλλα, κρασιά κόκκινα, λευκά, ροζέ, καθώς και το δυσεύρετο αλλαντικό jamon iberico είχαν έρθει ειδικά για την εκδήλωση από την Ισπανία.

Η βραδιά ξεκίνησε με την ομάδα flamenco “De Todas Formas” οι οποίοι καθήλωσαν τους καλεσμένους με τις εκπληκτικές χορογραφίες και συνθέσεις.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη παρέλαβαν 8 φανταστικοί performers και μάγεψαν  το κοινό με το σόου που είχαν ετοιμάσει για την εκδήλωση, με τίτλο: «Ταξιδι στα λιμάνια: Από την Ισπανία στον Πειραιά»

Matthaia X. Spitadaki: Vocals

Giorgos Tsourounakis: Master of Ceremony

Artemis Vavatsika: Accordion

Kostas Chatzopoulos: Violin

Maria Kokolakis: Management / Production

Vassilis Nikolopoulos: Sound/ Lights

Marilena Katsika/ Andreas Zouanos: Dancers

Fotis Lamaris: extra dancer/ extra vocals

Soundtracks and DJ: Myrto Tzantarma

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κώστας Κατσαφάδος, ο Βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων Νικόλαος Μανωλάκος, ο Πρόεδρος του ΕλληνοΙσπανικού Επιμελητηρίου Μιχάλης Κόκκινος, ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Τάσος Μαρκαριάν, ο Διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά Λευτέρης Γιοβανίδης.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε  ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κώστας Κατσαφάδος ο οποίος συνεχάρη τους οικοδεσπότες για την ωραία πρωτοβουλία και τόνισε την αξία των Ποσειδωνίων, για την παγκόσμια ναυτιλία κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά σε αυτόν τον επιτυχημένο ελληνικό  θεσμό ο οποίος είναι άμεσα συνδεδεμένος με το μεγάλο λιμάνι.

Διοργάνωση: LEVEL COMMUNICATIONS

(Φωτό επάνω): Ευάγγελος Γεωργούλης, Κώστας Κατσαφάδος (υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής), Κωνσταντίνος Δριτσάκης

Καπτ. Εμμανουήλ Γεωργούλης, Εμμανουέλα Γεωργούλη, Ντόρα Γεωργούλη, Ευάγγελος Γεωργούλης

Νικόλαος Μανωλάκος (Βουλευτής Α΄ Πειραιά και Νήσων), Γιάννης Μώραλης, Ευάγγελος Γεωργούλης, Κωνσταντίνος Δριτσάκης, Ειρήνη Κάτρη – Level Communications

Ευάγγελος Γεωργούλης, Κωνσταντίνος Δριτσάκης, Μιχάλης Κόκκινος (Πρόεδρος ΕλληνόΙσπανικού Επιμελητηρίου)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Kύριος και Κυριά Νάννου, Ευάγγελος Γεωργούλης