ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Eurovision: Αυτές είναι οι θέσεις που θα εμφανιστούν Ελλάδα και Κύπρος στους ημιτελικούς

Η αντίστροφη μέτρηση για τη Eurovision 2022 έχει ήδη ξεκινήσει

Eurovision: Αυτές είναι οι θέσεις που θα εμφανιστούν Ελλάδα και Κύπρος στους ημιτελικούς

Ο 66ος διαγωνισμός τραγουδιού θα διεξαχθεί στο Τορίνο στην Ιταλία, αφού το ιταλικό συγκρότημα «Maneskin» κατάφερε να κερδίσει πέρσι τον τίτλο του νικητή και να εντυπωσιάσει άπαντες.

Οι διοργανωτές υπόσχονται τρεις μοναδικές μουσικές βραδιές, στις 10, 12 και 14 Μαΐου, με το Pala Olimpico να φορά τα καλά του για να παρουσιάσουν τα κομμάτια τους οι 40 διαγωνιζόμενες χώρες.

Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η 24χρονη Αμάντα Γεωργιάδη, με το τραγούδι «Die together» και την Κύπρο η Ανδρομάχη με το «Ela».

Σήμερα, μάλιστα γνωστοποιήθηκε η σειρά εμφάνισης των χωρών στους δύο ημιτελικούς.

Η χώρα μας θα διαγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό και συγκεκριμένα στη 15η θέση, ενώ η Κύπρος στον δεύτερο ημιτελικό και στην 9η θέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.