ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η ελληνική απάντηση στις διεκδικήσεις της Τουρκίας σε υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ δίνεται σήμερα από τον Π.Αδαμίδη στην Ορεστιάδα

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Ορεστιάδας

Η ελληνική απάντηση στις διεκδικήσεις της Τουρκίας σε υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ δίνεται σήμερα από τον Π.Αδαμίδη στην Ορεστιάδα

Σε μια κρίσιμη στιγμή για τα εθνικά δικαιώματα στο θαλάσσιο χώρο ειδικά της ανατολικής Μεσογείου (μην ξεχνάμε ότι υπάρχει σε εξέλιξη προσέγγιση Τουρκίας και Αιγύπτου για την ΑΟΖ), ο νομικός και καθηγητής στης Σχολής Ευελπίδων, Πολύκαρπος Αδαμίδης παρουσιάζει σήμερα στην 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ορεστιάδας το βιβλίο «Η Αρχή της Μέσης Γραμμής στο Δίκαιο της Θάλασσας».

Είναι ουσιαστικά η απάντηση της Ελλάδας στις τουρκικές παράνομες διεκδικήσεις σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο αναφορικά με την υφαλοκρηπίδα και την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη.

Είναι μια εκδήλωση στην οποία όποιος πολίτης θέλει να γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει, πρέπει να βρίσκεται εκεί σήμερα.

Να σημειώσουμε ότι σε όλες τις πόλεις που έχει παρουσιαστεί το βιβλίου του Π.Αδαμίδη, υπήρξε κοσμοσυρροή και πολύ θερμές κριτικές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ