ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιδρυτική βραδιά Λέσχης «The Lions Club Athens Kallimarmaro»

Η Λέσχη σχεδιάζει να ασχοληθεί με κοινωνικά έργα, πολιτιστικά, με θέματα του περιβάλλοντος και της κλιματικής αλλαγής, καθώς και στις δράσεις του Θέματος

Ιδρυτική βραδιά Λέσχης «The Lions Club Athens Kallimarmaro»

Μια νέα Λέσχη, ” The Lions Club ATHENS KALLIMARMARO”, ιδρύθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2023 στην Αθήνα με 24 ιδρυτικά μέλη, άνδρες και γυναίκες, που γιόρτασαν τη σημαντική αυτή βραδιά στο «Athenaeum Eridanus Luxury Hotel» μαζί με αξιωματούχους Θ117Α, μέλη άλλων Λεσχών Lions και φίλους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Κυβερνήτης Θ117Α Μαρία Πολίτου, ο Β’ Αντικυβερνήτης Γιώργος Πατεράκης, η GMT Θ117Α και Guiding Lion της Λέσχης Όλγα Κουτρουμπή, οι PCC Αιμίλιος Χρυσόπουλος και Σπύρος Σερεμίδης, οι PDG Πέννυ Εμμανουήλ, Κων/νος Λυμπέρης και Μαργαρίτα Δασκαλάκη, πρόεδροι και μέλη Λεσχών, καθώς και της αναδόχου Λέσχης Lions Specialty New Voices, που υποστήριξαν την ίδρυση της Λέσχης, αλλά και πρόεδροι φορέων, όπως του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Η Λέσχη the Lions ATHENS KALLIMARMARO σχεδιάζει να ασχοληθεί με κοινωνικά έργα, πολιτιστικά, με θέματα του περιβάλλοντος και της κλιματικής αλλαγής, καθώς και στις δράσεις του Θέματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.