Πειραιάς: «Κολυμπάμε για τη ζωή» – Σκυταλοδρομία αγάπης «Βασίλης Τοκάκης»

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλές προσωπικότητες του Πειραιά και του αθλητισμού

Πειραιάς: «Κολυμπάμε για τη ζωή» – Σκυταλοδρομία αγάπης «Βασίλης Τοκάκης»

Με πολλές και σπουδαίες συμμμετοχές πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχή χρονιά, η σκυταλοδρομία αγάπης «Κολυμπάμε για τη Ζωή», στο πρόσφατα ανακαινισμένο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά «Ανδρέας Γαρύφαλλος» στα Βοτσαλάκια, με σκοπό την υποστήριξη του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ.

Από εφέτος η διοργάνωση φέρει το όνομα του ανθρώπου που την οραματίστηκε και την έκανε πράξη, του Βασίλη Τοκάκη, συμβούλου επικοινωνίας του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Στη σκυταλοδρομία αγάπης συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης με τον γιο του Πέτρο, ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Ιωσήφ Βουράκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πειραιάς – Πόλη Πρότυπο» κ. Νίκος Βλαχάκος, ο σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα αθλητισμού κ. Νίκος Γέμελος, οι πρεσβευτές του αγώνα Γιάννης Φουντούλης, ασημένιος Ολυμπιονίκης και αθλητής πόλο του Ολυμπιακού, και Τάσος Βαλλιανάτος, παίκτης πόλο του Εθνικού Πειραιά. Σημαντική ήταν επίσης η συμμετοχή του Ολυμπιονίκη πόλο Στέλιου Αργυρόπουλου – Κανακάκη, της γυναικείας ομάδα πόλο της Α.Ε.Κ. κ.ά.

Συνολικά οι επίσημες συμμετοχές ξεπερνούν τις 300.

Στη σκυταλοδρομία κολύμβησης παρευρέθηκαν ο πατέρας του Βασίλη Τοκάκη, κ. Γιάννης Τοκάκης και ο αδερφός του κ. Θάνος Τοκάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν με όποιο ποσό επιθυμούσαν, στο έργο του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.