ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Πέτρος Ίμβριος, Μαριάννα Παπαμακαρίου και Ανδρέας Χατζηανδρέου – «Μια νύχτα μαγική» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου στις 21:30

Πέτρος Ίμβριος, Μαριάννα Παπαμακαρίου και Ανδρέας Χατζηανδρέου – «Μια νύχτα μαγική» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Μια νύχτα μαγική, θα ζήσουμε στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο σε μια μοναδική παράσταση αφιερωμένη στα αριστουργήματα της λαϊκής μουσικής σκηνής που έγραψαν ιστορία!

Την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου, οι υπέροχοι καλλιτέχνες Πέτρος Ίμβριος, Μαριάννα Παπαμακαρίου και Ανδρέας Χατζηανδρέου ενώνουν τις φωνές τους, σε μια συνεργασία που θα συζητηθεί, ερμηνεύοντας Καζαντζίδη, Διονυσίου, Αγγελόπουλο, Γαβαλά, Μαρινέλλα, Καίτη Γκρέι και άλλες μεγάλες επιτυχίες σπουδαίων τραγουδιστών, που άφησαν εποχή και λάτρεψαν διαχρονικά όλες οι γενιές!

Γνωστός και αγαπητός σε όλη την Ελλάδα, ο Πέτρος Ίμβριος υπηρετεί με επιτυχία, δεκαετίες την τέχνη της μουσικής, με απαράμιλλο σεβασμό και αξιοπρέπεια, η Μαριάννα Παπαμακαρίου θεωρείται πλέον από κοινό, καλλιτέχνες και δημοσιογράφους η μεγαλύτερη λαϊκή φωνή της εποχής μας, ενώ τον Ανδρέα Χατζηανδρέου με την ιδιαίτερη ερωτική χροιά στη φωνή, που θυμίζει άλλες εποχές, γνωρίσαμε πριν λίγους μήνες στο Καλλιμάρμαρο ερμηνεύοντας μοναδικά Σπανουδάκη και Πέτρινα Χρόνια.

Και οι τρεις θα τραγουδήσουν για πρώτη φορά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, την κορυφαία μουσική σκηνή της Αθήνας, από όπου έχουν περάσει όλα τα μεγάλα ονόματα του εγχώριου αλλά και διεθνούς καλλιτεχνικού στερεώματος, με στόχο να «επαναφέρουν» μουσικά, εκείνη την εποχή που όλοι νοσταλγούμε, όταν ο ρομαντισμός, το συναίσθημα, ο σεβασμός, η αγάπη, η αγνότητα κυριαρχούσαν.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τους στίχους των αξέχαστων αυτών αριστουργημάτων, τραγουδάμε μικροί και μεγάλοι μέχρι σήμερα.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση, έχει αναλάβει ο καταξιωμένος μαέστρος που εμπιστεύονται όλα τα μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής, ο Γιώργος Παγιάτης.

Οργάνωση Παραγωγής: Γεωργία Μπιτάκου

Ημερομηνία: Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023, έναρξη : 21:30

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.