ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Π.Αδαμίδη – «Η αρχή της μέση γραμμής στο Δίκαιο της Θάλασσας»

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 και ώρα 20.00

Στον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Π.Αδαμίδη – «Η αρχή της μέση γραμμής στο Δίκαιο της Θάλασσας»

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Η αρχή της μέση γραμμής στο Δίκαιο της Θάλασσας», την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 και ώρα 20.00. 

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Πολύκαρπος Αδαμίδης όπου θα παρουσιάσει και το ομότιτλο βιβλίο του.

Το βιβλίο του Π.Αδαμίδη παρουσιάζει κατά τον πλέον εκτεκταμένο και εμπεριστατωμένο τρόπο, την αρχή της μέσης γραμμής και τον κρίσιμο ρόλο αυτής στη διαδικασία προσδιορισμού των θαλάσσιων ζωνών και την αντίστοιχη στοιχειοθέτηση των δικαιωμάτων των κρατών.

Ο Πολύκαρπος Αδαμίδης είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, ΔΝ, LL.M (Harvard ’95), Aν. Καθηγητής Κοινοτικού Δικαίου, Διεθνών Σχέσεων και Προμηθειών στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.

Τον Μάρτιο του 2004 αναγορεύθηκε Διδάκτωρ των Νομικών Επιστημών (Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης) ενώ δίδαξε ως Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Από τον Ιούλιο του 2013 έως και τον Οκτώβριο
του 2014 διετέλεσε Γενικός Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων και Εθνικού Αμυντικού Σχεδιασμού στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Πέραν των δημοσιευθεισών νομικών μελετών του στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σειρά άρθρων που φέρουν την υπογραφή του, έχουν δημοσιευθεί σε ηλεκτρονικούς ιστότοπους και εφημερίδες πανελλήνιας κυκλοφορίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεγάρου Δικηγόρων Λάρισας (Δευκαλίωνος 18 και Πατρόκλου γωνία – 4ος όροφος)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.