Το λαμπερό Office Warming Party της VADEST στο Κολωνάκι

Οικοδεσπότες οι Μαρία Λιάκου, Πόπη Νικολάου και ο Κωνσταντίνος Τζίκας

Το λαμπερό Office Warming Party της VADEST στο Κολωνάκι

Ένα λαμπερό Office Warming Party έκανε η VADEST στο Κολωνάκι.

Οικοδεσπότες του Office Warming Party ήταν οι ιδρυτές του γραφείου Μελετών Κατασκευών με την επωνυμία VADEST, Μαρία Λιάκου Πολιτικός μηχανικός – Πιστοποιημένη Εκτιμήτρια Ακινήτων, Πόπη Νικολάου Αρχιτέκτων μηχανικός MSc και Κωνσταντίνος Τζίκας επίσης Πολιτικός μηχανικός MSc.

Με επιτυχημένη δραστηριότητα στην εκτίμηση ακινήτων(VALUATION), στην Αρχιτεκτονική μελέτη (DESIGN) και στην κατασκευή (STRUCTURE) αντίστοιχα μέσα από μια μακρόχρονη επαγγελματική πορεία ο καθένας ξεχωριστά, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και τις γνώσεις τους και να δημιουργήσουν ένα άρτιο και πολυδύναμο γραφείο μελετών- κατασκευών του οποίου οι παροχές να καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις των πελατών τους.

Το γραφείο δραστηριοποιείται στον τομέα των τεχνικών υπηρεσιών – μελετών και κατασκευών- των κτιρίων. Περιλαμβάνει δε, μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών σε ακίνητα όλων των κλιμάκων, όπως άλλωστε παρουσίασαν και στο βίντεο που προβαλλόταν στον χώρο τους. Θέλοντας να γιορτάσουν τα δύο πρώτα χρόνια λειτουργίας του γραφείου τους και να παρουσιάσουν σε φίλους και γνωστούς το μέχρι σήμερα έργο, οργάνωσαν ένα εντυπωσιακό Office Warming Party όπου προσκεκλημένοι ήταν άνθρωποι της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης, σημαντικά ονόματα του χώρου των κατασκευών, μέλη της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, διοικητικά στελέχη Τραπεζών, μέλη του ΣΕΚΕ (Πανελληνίου Συλλόγου Εκτιμητών), φίλοι, συγγενείς και πελάτες του γραφείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.