Χιλιάδες κόσμου στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Καλαμάτα (φωτό)

Την εκδήλωση «ζέστανε» με την παρουσία της η Γλυκερία

Χιλιάδες κόσμου στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Καλαμάτα (φωτό)

Με έναν ξεχωριστό τρόπο και με την εντυπωσιακή φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, σήμανε η έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Ο δήμαρχος Καλαμάτας μαζί με την μοναδική Γλυκερία και χιλιάδες κόσμου έστειλαν τις δικές τους ευχές.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τον ερχομό των γιορτών και την έλευση του νέου έτους κι όπως φαίνεται και από τα πλανα ο κόσμος που συνέρευσε κατά χιλιάδες στην κεντρική πλατεία της πόλης είχε την  ανάγκη, ύστερα από δυόμιση χρόνια περιορισμών, να νοιώσει όπως παλιά…

Με χαμόγελα και πολλές ευχές μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με τη φωνή και τα τραγούδια της εξαιρετικής ερμηνεύτριας και άλλων καλλιτεχνών που άνοιξαν την αυλαία για τις πολυάριθμες εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει ο δήμος στην πόλη και τις Κοινότητες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.