Ζει ο Γιώργος Μάγγας – Σ.Μπιμπίλας: «Ζητώ συγγνώμη λάθος»! (upd)

«Για ακόμη μια φορά με πληροφόρησαν λάθος»!

Ζει ο Γιώργος Μάγγας –  Σ.Μπιμπίλας: «Ζητώ συγγνώμη λάθος»! (upd)

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε νωρίτερα σήμερα, η είδηση πως πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο «βασιλιάς» του κλαρίνου Γιώργος Μάγγας.

Μάλιστα, ο πρώτος που έκανε γνωστή τη συγκεκριμένη είδηση ήταν ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας.

Ωστόσο λίγο αργότερα ο Σπύρος Μπιμπίλας με νέα του ανάρτηση ζήτησε συγγνώμη καθώς όπως είπε

«Ζητώ συγγνώμη για μια ακόμα φορά με πληροφόρησαν λάθος  και εμφάνισα την είδηση περί του θανάτου του φίλου  Γιώργου Μάγκα..

Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει να μας πληροφοριών με ψευδείς ειδήσεις περά θανάτων! Χαίρομαι που ο Γιώργος Μαγκας ζει !!!!»

Αυτά έγραψε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, ο οποίος έσπευσε να αναγγείλει το θάνατο του Γιώργου Μάγκα (χωρίς καν να επιχειρήσει να να το διασταυρώσει) γνωρίζοντας ότι μπορεί να πρόκειται και περί ψευδούς είδησης αφού όπως ομολόγησε ο ίδιος αυτό έχει συμβεί ακόμη δύο φορές, με άλλους «θανόντες», λέγοντας πως για ακόμη μια φορά με πληροφόρησαν λάθος,.

Να υπενθυμιστεί πως ο πρόεδρος του ΣΕΗ είχε αναρτήσει νωρίτερα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα ότι έφυγε από κοντά μας ο βιρτουόζος του κλαρίνου κ βασιλιάς των πανηγυριών , ο υπέροχος Γιώργος Μάγκας! Τον γνώρισα σε μια περιοδεία μας με τον Γιάννη Μόρτζο πριν 20 χρόνια στα Γιάννενα σε μια ταβερνούλα και μου είπε μαζί με την υπέροχη σύντροφο του την Τζούλη, ότι με αγαπούν και με θαυμάζουν.

Γίναμε φίλοι! Μας κάλεσε όλο τον θίασο στο πανήγυρι κ όταν μπήκαμε όπως μας είδε, είπε με την ωραία φωνή του, καλωσορίζω τον θίασο του αγαπημένου μου Σπύρου Μπιμπίλα.. Δεν ήξερα πως να το μαζέψω, γιατί εγώ απλά συνεργαζόμουν με τον θίασο του Γιάννη Μόρτζου… Γελάσαμε τόσο πολύ… Καλό ταξίδι υπέροχε Γιώργο Μάγκα, θα μας λείψεις πολύ… Κουράγιο Τζούλη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.