ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γουίλιαμ Φρίντκιν: «Έφυγε» από τη ζωή ο σκηνοθέτης του «Εξορκιστή»

Σκηνοθέτης κλασικών ταινιών από τη δεκαετία του ‘70 είχε βραβευτεί με Όσκαρ

Γουίλιαμ Φρίντκιν: «Έφυγε» από τη ζωή ο σκηνοθέτης του «Εξορκιστή»

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 87 ετών ο σκηνοθέτης Γούλιαμ Φρίντκιν, που είχε υπογράψει ταινίες όπως ο «Εξορκιστής» και «Ο άνθρωπος από τη Γαλλία».

Σκηνοθέτης κλασικών ταινιών από τη δεκαετία του ‘70, ο Φρίντκιν είχε βραβευτεί με Όσκαρ για την ταινία του «Ο άνθρωπος από τη Γαλλία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τελευταία ταινία, με τίτλο «The Caine Mutiny Court-Martial» και πρωταγωνιστή τον Κίφερ Σάδερλαντ θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.