ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εσείς γνωρίζετε την αληθινή ιστορία πίσω από την ταινία «Εφιάλτης στο Δρόμο με τις Λεύκες»;

Εσείς γνωρίζετε την αληθινή ιστορία πίσω από την ταινία «Εφιάλτης στο Δρόμο με τις Λεύκες»;

Η ταινία «Εφιάλτης στο Δρόμο με τις Λεύκες» με τον παραμορφωμένο δολοφόνο που σκοτώνει τα θύματά του, όταν αυτά κοιμηθούν και αρχίζουν να ονειρεύονται, όταν πρωτοεμφανίστηκε προκάλεσε πανικό στους σινεφίλ.

Λίγοι όμως γνωρίζουν ότι ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Γουές Κρέιβεν εμπνεύστηκε την ιστορία από ένα άρθρο στους L.A. Times, όπου εξιστορούσε την αληθινή ιστορία μιας οικογένειας που είχε μεταναστεύσει στην Αμερική από την Καμπότζη.

Το παιδί της οικογένειας, διαμαρτυρόταν για τους εφιάλτες που έβλεπε. Οι γιατροί επέμεναν πως είναι από τραύματα που είχε λόγω του πολέμου στη χώρα τους. Όσο περνούσε ο καιρός το παιδί δεν κοιμόταν για να αποφεύγει τα όνειρα. Προσπάθησε να εξηγήσει στους γονείς του, ότι κάποιος τον απειλεί στα όνειρά του, αλλά οι γονείς του δεν του έδωσαν σημασία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά από πολλές μέρες αυπνίας το παιδί βρέθηκε νεκρό χωρίς ποτέ κανείς να βρει την αιτία θανάτου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.