ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

10 δεύτερα αλλά γελάς για μια ζωή: Η πιο αστεία σκηνή στην ιστορία του κινηματογράφου (βίντεο)

10 δεύτερα αλλά γελάς για μια ζωή: Η πιο αστεία σκηνή στην ιστορία του κινηματογράφου (βίντεο)

Υπάρχουν πολλών ειδών κωμικοί στο Χόλιγουντ: αυτοί που καταπιάνονται με το «σωματικό» χιούμορ, αυτοί που βρίζουν κάθε δεύτερη λέξη και, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, κάνουν μεγάλη μερίδα του κοινού να ξεκαρδίζεται, οι λίγο πιο «σοφιστικέ», αυτοί που το παλεύουν με το έξυπνο χιούμορ αλλά εμπλουτίζουν και τις ταινίες τους με γκανγκ γυμνασίου και πολλοί ακόμα.

Και υπάρχει και ο Γούντι Άλεν, ο οποίος είναι μια κατηγορία μόνος του- μια απλησίαστη κατηγορία μόνος του: ο Νεοϋορκέζος καλλιτέχνης με τις σχεδόν 50 ταινίες στο ενεργητικό του, γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί (εδώ και μερικά χρόνια όχι πια, αλλά παλαιότερα… μονίμως) στις δημιουργίες του, έχοντας το δικό του φανατικό κοινό στην Ευρώπη, πρωτίστως, αλλά και στην Αμερική και τον υπόλοιπο κόσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο Menshouse

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.