ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Και όμως δεν κάνει πλάκα: Ο τίτλος της 2ης ταινίας του Σεφερλή ξεπερνάει ακόμα και το «Χαλβάη 5-0»

Και όμως δεν κάνει πλάκα: Ο τίτλος της 2ης ταινίας του Σεφερλή ξεπερνάει ακόμα και το «Χαλβάη 5-0»

H εμπορική επιτυχία του «Χαλβάη 5-0» ήταν σχετικά αναμενόμενη και το έργο που ετοίμαζε 12 χρόνια ο Μάρκος Σεφερλής χτυπούσε επί εβδομάδες την κορυφή του ελληνικού box office.

Η πανδημία του κορωνοϊού και η καραντίνα που επιβλήθηκε, μαζί με το κλείσιμο κινηματογράφων και θεάτρων άφησε χωρίς δουλεία τον δημιουργό, του έδωσε όμως πολύ ελεύθερο χρόνο για να ετοιμάσει τις επόμενες δουλειές του, τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο.

Έτσι ο σεναριογράφος και πρωταγωνιστής βρέθηκε καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ και μίλησε για τα έργα που ετοιμάζει άμεσα, το καλοκαίρι δηλαδή στο Δελφινάριο, αλλά και τα έργα του που θα δούμε από τον χειμώνα και μετά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο dailymedia.com.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.