ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το «tactical training» της Χάλι Μπέρι και του Κιάνου Ριβς για το «Τζον Γουίκ 3» (βίντεο)

Το «tactical training» της Χάλι Μπέρι και του Κιάνου Ριβς για το «Τζον Γουίκ 3» (βίντεο)

Eντυπωσιακά βίντεο από το «tactical training» της κούκλας Χάλι Μπέρι και του «μάτσο» Κιάνου Ριβς για το «Τζον Γουίκ 3».

Όπως θα δείτε η εκπαίδευσή τους είναι αληθινή και ως εκπαιδευόμενοι έχουν γίνει κυριολεκτικά «war machines». H Χάλι Μπέρι δεν είναι μια «κλαψιάρα» πρώην μοντέλα που φοβάται να ιδρώσει, αντίθετα εντυπωσιάζει με την πολύ σκληρή δουλειά που κατέβαλε για να φτάσει σε επίπεδο στελέχους μονάδας Ειδικών Επιχειρήσεων.

Εντύπωση προκαλεί και η στρατιωτική κατάρτιση την οποία έχει αποκτήσει ο Κιάνου Ριβς ειδικότερα αν σκεφτεί κανείς ότι ως Καναδός δεν είχε κάποια υποχρεωτική στρατιωτική θητεία για να έχει εξοικείωση με τέτοια θέματα. Η σκληρή δουλειά φαίνεται.

Το ωραίο είναι ότι πληρώνονται αδρά και οι δύο για να αποκτήσουν αυτές τις πολύ απαραίτητες για την επιβίωση δεξιότητες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.