ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τέλος εποχής για την 20th Century Fox από την Walt Disney – Τι αλλάζει στο θρυλικό όνομα

Τέλος εποχής για την 20th Century Fox από την Walt Disney – Τι αλλάζει στο θρυλικό όνομα

Τo νέο αυτό έρχεται μετά τη μετονομασία του ενός από τα τηλεοπτικά στούντιο του θρυλικού House of Mouse σε 20th Television.

Η 85χρονη κινηματογραφική εταιρεία 20th Century Fox μετονομάστηκε σε 20th Century Studios.

Τον περασμένο χρόνο, η Walt Disney πραγματοποίησε μία χρυσή συμφωνία ύψους 71.3 δισεκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει το μεγαλύτερο μέρος των περιουσιακών στοιχείων του Rupert Murdoch’s Fox.

Η Disney έχει επίσης μετονομάσει τα άλλα τηλεοπτικά στούντιο της, συμπεριλαμβανομένων των ABC Studios και των ABC Signature Studios σε ABC Signature, ενώ το Fox 21 Television Studios θα μετονομαστεί σε Touchstone Television.

Ο πρόεδρος των τηλεοπτικών στούντιο της Disney, Craig Hunegs, δήλωσε: «Τα νέα μας ονόματα και λογότυπα στα στούντιο σηματοδοτούν μια καινούρια μέρα για την ABC Signature, την 20th Television και την Touchstone Television, τιμώντας παράλληλα τις πλούσιες ιστορίες τους και τη δημιουργική δύναμη της The Walt Disney Company».

Το 20th Century Fox Television, το οποίο μπορεί να ανιχνεύσει τις ρίζες του από το 1949, φιλοξενεί μερικές από τις πιο διάσημες εκπομπές της τηλεόρασης, συμπεριλαμβανομένων των αυθεντικών σειρών Batman, M * A * S * H ​​και The Simpsons.

Στην αρχή του έτους, όταν το στούντιο ταινιών 20th Century Fox μετονομάστηκε σε 20th Century TV, υπήρχαν υπαινιγμοί ότι η Disney ήθελε να αποστασιοποιηθεί από το ιδιαίτερα κομματικό, δεξιό δίκτυο Fox News του Murdoch.

Η Disney είναι ήδη κυρίαρχη δύναμη στις ειδήσεις των ΗΠΑ, ως ιδιοκτήτης του δικτύου ABC. Καταλαμβάνει επίσης το Netflix με τη δική του υπηρεσία ροής Disney +.

Το στούντιο ταινιών 20th Century Fox, είναι γνωστό ότι παρήγαγε μερικές από τις μεγαλύτερες ταινίες όλων των εποχών, συμπεριλαμβανομένων των Avatar και Τιτανικό.

Δημιουργήθηκε το 1935 όταν συγχωνεύθηκαν οι Twentieth Century Pictures και Fox Films.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ιστορία της Disney χρονολογείται από το 1937, με την ταινία Η Χιονάτη και οι Επτά νάνοι. Σήμερα μεταξύ άλλων σταθερών εταιρειών του, ο κολοσσός περιλαμβάνει τα Lucasfilm και Marvel Studios.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.