Α.Μπαντέρας: Στη ΔΕΘ συνεχίζονται τα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Α.Μπαντέρας: Στη ΔΕΘ συνεχίζονται τα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Ο Αντόνιο Μπαντέρας και το συνεργείο του βρίσκονται στο MOMus – Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στη ΔΕΘ, όπου γυρίζονται οι νέες σκηνές της ταινίας «The Enforcer».

Το σκηνικό στον χώρο του Μουσείου στη ΔΕΘ με τον Αντόνιο Μπαντέρας είναι προσαρμοσμένο στο μοτίβο του Μαϊάμι, φέροντας τη σφραγίδα του σκηνοθέτη, Ρίτσαρντ Χιουζ.

Σύμφωνα μάλιστα με το ThessToday.gr, ηθοποιοί και μέλη της παραγωγής της ταινίας «The Enforcer», έσπευσαν να κάνουν rapid test, όπως γίνεται πριν από κάθε γύρισμα, στον χώρο της ΔΕΘ.

Στην αίθουσα που κρίθηκε ως καταλληλότερη για τις ανάγκες των γυρισμάτων οι τοίχοι θα θυμίζουν Μαϊάμι.

Αντόνιο Μπαντέρας: Γυρίσματα και στην Περαία

Τις επόμενες ημέρες η παραγωγή της ταινίας θα μετακινηθεί στην ανατολική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή της Περαίας, όπου αναμένεται να γυριστούν μερικές από τις σκηνές της ταινίας.

Σημεία όπως το Κάππα, το Ακρωτήρι, οι χώροι του Ξενία, το κομμάτι στα γκρέμια Αγγελοχωρίου και η Σκάλα στη Νέα Μηχανιώνα, είναι μερικά από όσα έχουν ξεχωρίσει.

Κινητικότητα σημειώνεται και στην περιοχή της Νέας Κρήνης, στην Καλαμαριά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.