ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αναβάλλεται η πρεμιέρα του Mission Impossible 8 λόγω της απεργίας των ηθοποιών

Από τις 28 Ιουνίου του 2024, μεταφέρεται στις 23 Μαΐου 2025

Αναβάλλεται η πρεμιέρα του Mission Impossible 8 λόγω της απεργίας των ηθοποιών

Αναβολή πήρε η πρεμιέρα της όγδοης ταινίας του franchise δράσης «Mission: Impossible» για έναν χρόνο, λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας των ηθοποιών του Χόλιγουντ η οποία ξεπέρασε τις 100 ημέρες.

Η Paramount Pictures άλλαξε την πρεμιέρα της ταινίας στις αίθουσες (η οποία είχε τον τίτλο «Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two», αλλά τώρα αναφέρεται ως «Mission: Impossible») από τις 28 Ιουνίου του 2024 στις 23 Μαΐου 2025.

Το «Mission: Impossible — Dead Reckoning Part One» σε παραγωγή και σκηνοθεσία του Κρίστοφερ ΜακΚουάρι έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 12 Ιουλίου με τον Τομ Κρουζ και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές να πραγματοποιούν παγκόσμια περιοδεία για την προώθηση του.

Απέφερε στα ταμεία παγκοσμίως $567,5 εκατ. πολύ λιγότερα από τις αναμενόμενες εισπράξεις και από την έκτη ταινία της σειράς «Fallout» του 2018 ($791,7 εκατ.) καθώς και του Top Gun: Maverick το 2022 με $1,5 δισ.

Η διάσημη ταινία δράσης διάρκειας 163 λεπτών και κόστος $290 εκατ. αν και απέσπασε μερικές από τις καλύτερες κριτικές για την 27χρονη κινηματογραφικής σειρά, γρήγορα επισκιάστηκε από την εισπρακτική επιτυχία των υπερπαραγωγών «Barbie» και «Oppenheimer».

Επίσης η Paramount ανακοίνωσε νέα αλλαγή και στην κυκλοφορία του πρίκουελ «A Quiet Place: Day One», με πρωταγωνίστρια τη Λουπίτα Νιόνγκο από τον Μάρτιο του 2024 στις 28 Ιουνίου 2024.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρει το AP ξεκινούν σήμερα(24.10) νέες συζητήσεις για την επίλυση των διαφορών μεταξύ του Σωματείου Ηθοποιών Αμερικής (SAG-AFTRA) και των στούντιο του Χόλιγουντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.