ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: «Ο Εξολοθρευτής» είναι σήμερα εδώ

Τι ανέφερε για την ταινία και την Τεχνητή Νοημοσύνη

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: «Ο Εξολοθρευτής» είναι σήμερα εδώ

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ λέει ότι η ταινία «The Terminator» (Ο Εξολοθρευτής) έχει «γίνει πραγματικότητα».

Σύμφωνα με τον ηθοποιό και πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια, η ταινία του Τζέιμς Κάμερον, στην οποία πρωταγωνιστούσε, προέβλεψε το μέλλον σχετικά με την άνοδο της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI).

Μιλώντας στην εκδήλωση «An Evening with Arnold Schwarzenegger» στο Λος Άντζελες ο ηθοποιός είπε ότι πιστεύει ότι ο τρέχων φόβος για την Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να συνδεθεί με την πλοκή της ταινίας.

«Σήμερα, όλοι φοβούνται, για το πως θα εξελιχθεί» είπε.

«Και σε αυτή την ταινία, μιλάμε για τις μηχανές που συνειδητοποιούν τον εαυτό τους και αναλαμβάνουν την εξουσία».

Πρόσθεσε ότι, δεδομένου ότι όταν γυρίστηκε η ταινία το 1984, οι άνθρωποι είχαν «γρατσουνίσει την επιφάνεια της Τεχνητής Νοημοσύνης» το σενάριο ήταν ευφυές.

«Τώρα με την πάροδο των δεκαετιών, έχει γίνει πραγματικότητα» πρόσθεσε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. «Επομένως, δεν είναι πια φανταστικό ή φουτουριστικό. Είναι εδώ σήμερα. Και έτσι αυτή είναι η εκπληκτική γραφή του Τζέιμς Κάμερον» παρατήρησε.

Αναφερόμενος στον Τζέιμς Κάμερον ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Είναι απλά ένας εξαιρετικός σεναριογράφος και είναι ένας τόσο απίστευτος σκηνοθέτης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι ο νούμερο ένα σκηνοθέτης στον κόσμο» συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.