ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Έφυγε από τη ζωή η «φωνή» του Batman – Ο ηθοποιός Kevin Conroy

Ο ηθοποιός ανέλαβε τον ρόλο του Bruce Wayne πριν από τριάντα σχεδόν χρόνια

Έφυγε από τη ζωή η «φωνή» του Batman – Ο ηθοποιός Kevin Conroy

Η πιο χαρακτηριστική φωνή Batman έφυγε από τη ζωή. Πρόκειται για τον Kevin Conroy ο οποίος πέθανε στα 66 του χρόνια και ήταν ιδιαίτερα γνωστός για τον ρόλο του ως Bruce Wayne στη σειρά Batman.

Ο ηθοποιός ανέλαβε τον ρόλο του Bruce Wayne πριν από τριάντα σχεδόν χρόνια και συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές, ταινίες αλλά και βιντεοπαιχνίδια.

Ο ατζέντης του Steven Neibert, έκανε γνωστό στο BBC πως η «κοινότητα του voiceover έχασε έναν από τους σπουδαιότερους. Είμαι εντελώς συντετριμμένος, αφού συνεργάστηκα μαζί του για πάνω από 25 χρόνια».

Ο Conroy ήταν ένας «αγαπημένος φίλος», όπως περιγράφει η διευθύντρια διανομής ρόλων Andrea Romano. «Η ζεστή του καρδιά, το υπέροχο, βαθύ του γέλιο και η αγνή του αγάπη για τη ζωή θα με συντροφεύουν για πάντα», λέει η ίδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά της, η DC Comics εξέφρασε τη «βαθύτατη λύπη» της για την απώλειά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.