ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Επιτέλους έφαγε το βελανίδι! Αποχαιρετιστήριο βίντεο του Σκρατ από την «Εποχή των Παγετώνων» (βίντεο)

Το βίντεο για το κλείσιμο των Blue Sky Studios

Επιτέλους έφαγε το βελανίδι! Αποχαιρετιστήριο βίντεο του Σκρατ από την «Εποχή των Παγετώνων» (βίντεο)

Κατά τη διάρκεια του έπος της «Εποχής των Παγετώνων», ο Σκρατ ήταν χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες.

Αφού όμως τα Blue Sky Studios θα κλείσουν τις πόρτες τους λόγω της αγοράς του Fox από την Disney, οι υπεύθυνοι για την πραγματοποίηση του saga αποχαιρέτησαν με ένα γλυκό βίντεο αυτού του σκίουρου.

H εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών κινουμένων σχεδίων Blue Sky Studios, η οποία ιδρύθηκε το 1987 και ανακοίνωσε ότι κλείνει τον Απρίλιο του 2021, κυκλοφόρησε ένα βίντεο με τον Σκρατ να κάνει τελικά το… απίστευτο! Δηλαδή να τρώει το περιβόητο βελανίδι που κυνηγούσε με μανία, φέροντας την κυριολεκτικά την καταστροφή.

Το βίντεο έγινε viral μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, και προκάλεσε συγκίνηση σε μικρούς και μεγάλους .

Το βίντεο, που αναρτήθηκε στο στα σόσιαλ μίντια, δείχνει τον σκίουρο Σκρατ να χοροπηδά πριν συναντήσει ένα βελανίδι. Κι ενώ μέχρι πρόσφατα ο Σκρατ προσπαθούσε συνέχεια να κρατήσει το βελανίδι του ασφαλές, χωρίς αποτέλεσμα, το νέο βίντεο δείχνει  20 χρόνια μετά μια εντελώς διαφορετική έκβαση στην ιστορία.

Αντί να προσπαθεί να το θάψει το βελανίδι, ο Σκρατ το κοιτά το τρώει. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.