ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Η ταινία «Τιτανικός» εκτοξεύτηκε στην πρώτη δεκάδα του Amazon Prime μετά την τραγωδία με το Titan

Η ταινία η οποία επανακυκλοφόρησε για την 25η επέτειό της τον Φεβρουάριο- είναι μια από τις πιο κερδοφόρες ταινίες όλων των εποχών με 1,7 εκατομμύρια λίρες

Η ταινία «Τιτανικός» εκτοξεύτηκε στην πρώτη δεκάδα του Amazon Prime μετά την τραγωδία με το Titan

Η ταινία «Τιτανικός» εκτοξεύτηκε στην πρώτη δεκάδα του Amazon Prime, καθώς οι θεατές θυμήθηκαν την ταινία του Τζέιμς Κάμερον λόγω της τραγωδίας με υποβρύχιο «Titan» που επιχείρησε να φτάσει στο ναυάγιο του πλοίου που βρίσκεται στον βυθό του βόρειου Ατλαντικού από το 1912.

Ο «γίγαντας» του streaming είδε την ταινία του 1997 να εμφανίζεται στην πρώτη δεκάδα των ταινιών με τις περισσότερες προβολές στην πλατφόρμα στις ΗΠΑ, σύμφωνα με στοιχεία του ιστότοπου ανάλυσης ταινιών FlixPatrol.

Σημειώνεται ότι η νέα τραγωδία με το υποβρύχιο στοίχισε τη ζωή σε συνολικά πέντε άτομα. Πρόκειται για τον διευθύνοντα σύμβουλο Στόκτον Ρας, τον βετεράνο του γαλλικού ναυτικού Πολ-Ανρί Ναρτζολέ, τον Βρετανό δισεκατομμυριούχο Χάμις Χάρντινγκ, τον Πακιστανό επιχειρηματία Σαχζάντα Νταούντ και τον γιο του Σουλεμάν, ο οποίος ήταν μόλις 19 ετών.

Το δικό του σχόλιο για την τραγωδία με το υποβρύχιο κοντά στο ναυάγιο του Τιτανικού έκανε και ο δημιουργός της ταινίας.

«Μου θύμισε τον Τιτανικό, και τότε είχαν προειδοποιήσει τον καπετάνιο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τζέιμς Κάμερον, φανερά ενοχλημένος που δεν ακούστηκαν οι προειδοποίσεις για την ασφάλεια του βαθυσκάφους.

Η ταινία του 1997 για το ναυάγιο του Τιτανικού

Με πρωταγωνιστές τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Κέιτ Γουίνσλετ, η ταινία αφηγείται την ιστορία της Ρόουζ και του Τζακ, οι οποίοι ερωτεύτηκαν στο πλοίο παρά τις διαφορετικές κοινωνικοοικονομικές τους καταβολές.

Μαζί είδαν το διάσημο πλοίο στο παρθενικό του ταξίδι να χτυπά σε παγόβουνο που τελικά βύθισε. Η Ρόουζ αντί να σωθεί επιβιβαζόμενη σε μια από τις σωσίβιες λέμβους αποφάσισε να μείνει πίσω με τον Τζακ, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να κρατιέται από μια ξύλινη πλάκα που επέπλεε στον παγωμένο ωκεανό, η οποία είχε χώρο μόνο για ένα άτομο.

Ο Τζακ πέθανε από υποθερμία, ενώ η Ρόουζ ήταν ανάμεσα στους λίγους που διασώθηκαν από μια σωσίβια λέμβο που επέστρεψε μετά τη βύθιση του πλοίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ταινία για την τραγική ιστορία αγάπης τους -η οποία επανακυκλοφόρησε για την 25η επέτειό της τον Φεβρουάριο- είναι μια από τις πιο κερδοφόρες ταινίες όλων των εποχών με 1,7 εκατομμύρια λίρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.