ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Joker Folie à Deux: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ με Χοακίν Φίνιξ και Lady Gaga – Πάνω από 3,5 εκατ. προβολές σε 6 ώρες

«Ρίχνει» το ίντερνετ η συνάντηση του Τζόκερ με τη Χάρλεϊ Κουίν στο Άσυλο

Joker Folie à Deux: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ με Χοακίν Φίνιξ και Lady Gaga – Πάνω από 3,5 εκατ. προβολές σε 6 ώρες

Η Warner Bros. Pictures κυκλοφόρησε επίσημα το πρώτο teaser τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη ταινία «Joker: Folie à Deux» με πρωταγωνιστές τους Χοακίν Φίνιξ και Lady Gaga.

Το κλιπ που ξεπέρασε μέσα σε 6 ώρες τις 3,5 εκατ. προβολές στο YouTube, δείχνει τον Τζόκερ να περπατά στους σκοτεινούς διαδρόμους του Arkham Asylum και να συναντά τη Χάρλεϊ Κουίν.

Το τρέιλερ του «Joker: Folie à Deux»

Στην πρώτη ατάκα ως Χάρλεϊ Κουίν, η Lady Gaga λέει: «Δεν είμαι τίποτα. Δεν έχω κάνει τίποτα στη ζωή μου, όπως έχεις κάνει εσύ» και αμέσως παριστάνει πως πυροβολεί το κεφάλι της με τα χέρια της.

Στη συνέχεια οι δύο πρωταγωνιστές τρέχουν στους δρόμους του Μανχάταν και ονειρεύονται να χορέψουν μπροστά στο φεγγαρόφως ενώ ακούγεται το τραγούδι «What The World Needs Now Is Love». Όταν ο ‘Αρθουρ Φλεκ/Τζόκερ καλείται να απαντήσει στην ερώτηση «τι άλλαξε;» εκείνος απαντά: «Θα σου πω τι άλλαξε, δεν είμαι πια μόνος».

Το τρέιλερ κλείνει με την ηρωΐδα της Lady Gaga να επισκέπτεται τον Τζόκερ στη φυλακή ή καλύτερα στο Arkham Asylum.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το «Joker: Folie à Deux» θα είναι η μόνη ταινία της DC που θα κυκλοφορήσει το 2024 και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.