ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Νόλαν: Ιππότης θα χριστεί ο σκηνοθέτης των «Oppenheimer» και «Δουνκέρκη»

O βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης θα παραλάβει από τη βρετανική κυβέρνηση τον τίτλο του Ιππότη

Κ.Νόλαν: Ιππότης θα χριστεί ο σκηνοθέτης των «Oppenheimer» και «Δουνκέρκη»

Ο σκηνοθέτης Κρίστοφερ Νόλαν αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο της φετινής απονομής των βραβείων Όσκαρ, κερδίζοντας επτά βραβεία ανάμεσα σε 13 υποψηφιότητες για τη βιογραφική ταινία του «Oppenheimer» με τον ηθοποιό Κίλιαν Μέρφι να υποδύεται τον «πατέρα της ατομικής βόμβας» Τζούλιους Ρόμπερτ Οπενχάιμερ.

Η ταινία πραγματεύεται τόσο τη δημιουργία και εξέλιξη του Σχεδίου Μανχάτταν, όσο και τη ζωή του ίδιου του Οπενχάιμερ.

Η ιστορία του Κρίστοφερ Νόλαν και της συζύγου του

Γεννημένος στο Λονδίνο από Βρετανό πατέρα και Αμερικανίδα μητέρα, ο διάσημος σκηνοθέτης γνώρισε την σύζυγό του την πρώτη μέρα που ήταν φοιτητές στο University College του Λονδίνου, το 1989.

Παντρεύτηκαν το 1997 και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Μαζί ίδρυσαν την εταιρεία παραγωγής Syncopy, η οποία βρίσκεται πίσω από πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες του Νόλαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι δεν ένιωθε ποτέ μόνος κάνοντας ταινίες γιατί η γυναίκα του «πάντα έβλεπε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο που έβλεπα εγώ όσον αφορά τη σημασία του μέσου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.