
Το Netflix προχώρησε σε μια μεγάλη επένδυση στον χώρο της τεχνητής νοημοσύνης, αποκτώντας την εταιρεία InterPositive, που δημιούργησε ο Μπεν Άφλεκ.
Το τίμημα της συμφωνίας ανήλθε στα 587 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με στοιχεία που κατατέθηκαν στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ.
Η εξαγορά είχε ανακοινωθεί τον Μάρτιο, χωρίς τότε να γίνουν γνωστές λεπτομέρειες για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας.
Η InterPositive δραστηριοποιείται στη σύνδεση της τεχνολογίας με την οπτική αφήγηση, με στόχο τη δημιουργία νέων εργαλείων Al για τον χώρο της ψυχαγωγίας.
Ο Μπεν Άφλεκ είχε τονίσει ότι η εταιρεία δημιουργήθηκε με στόχο να διατηρηθεί ο ανθρώπινος παράγοντας στη δημιουργική διαδικασία.
Για το Netflix, η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος της στρατηγικής του για αξιοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης στην παραγωγή περιεχομένου.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.