ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σε αυτό το ελληνικό νησί γυρίστηκε η ταινία «Tζέιμς Μποντ: Για τα μάτια σου μόνο» (φωτό-βίντεο)

Το αξιοθέατο που έγινε το φόντο της καταδίωξης του θρυλικού πράκτορα

Σε αυτό το ελληνικό νησί γυρίστηκε η ταινία «Tζέιμς Μποντ: Για τα μάτια σου μόνο» (φωτό-βίντεο)

Ούτε μία ούτε δύο αλλά πολλές περισσότερες είναι οι ταινίες του Χόλυγουντ που γυρίστηκαν με φόντο ελληνικό. Στην πλειοψηφία τους τα ελληνικά νησιά αποτέλεσαν το σκηνικό για πολλές ξένες παραγωγές με κάποιες να κερδίζουν ακόμη και βραβεία Όσκαρ. Μια ταινία που σίγουρα γνώρισε μεγάλη επιτυχία και ανήκει σε αυτές που ξεχώρισαν είναι η «Tζέιμς Μποντ: Για τα μάτια σου μόνο» γυρισμένη το 1981.

Μεγάλο μέρος της γυρίστηκε στην Κέρκυρα ενώ υπάρχουν χαρακτηριστικές σκηνές σε διάσημα αξιοθέατα του νησιού. Η Κέρκυρα είχε τα ιδανικά σκηνικά για πολλές από τις σκηνές ενώ κάποιες άλλες σκηνές γυρίστηκαν ακόμη και στις Μπαχάμες.

Η Κέρκυρα πρωταγωνίστησε, λοιπόν, σε αυτή την ταινία του Τζέιμς Μποντ με τα πλάνα να δείχνουν τις ομορφιές του νησιού. Μάλιστα ένα από τα αξιοθέατα του νησιού έγινε φόντο για την σκηνή καταδίωξης της ταινίας.

Μιλάμε για το Παλαιό Φρούριο το οποίο εν τέλει αποτέλεσε ένα από σκηνικά για συναρπαστική σκηνή παρακολούθησης και καταδίωξης.

Στην ταινία εμφανίζονται επίσης πολλές ακόμη γνωστές τοποθεσίες της Κέρκυρας όπως το Ποντικονήσι και το Αχίλλειο.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.