ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τ.Στέιθαμ: Επιστρέφει στους κινηματογράφους ως «Μελισσοκόμος» (βίντεο)

Η υπόθεση της ταινίας

Τ.Στέιθαμ: Επιστρέφει στους κινηματογράφους ως «Μελισσοκόμος» (βίντεο)

Ο Τζέισον Στέιθαμ πρωταγωνιστεί σε μία ταινία με τον τίτλο «Ο Μελισσοκόμος», κάτι που ακούγεται παράξενο σχετικά με τους ρόλους στους οποίους τον έχουμε συνηθίσει.

Και μάλλον το μυαλό σας πηγαίνει σε έναν ρόλο διαφορετικό από τους εκείνους τους σκληροτράχηλους που μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα ο σταρ του action genre.

Αλλά δεν είναι αυτό που νομίζετε. Ο «Μελισσοκόμος» του Ντέιβιντ Έιρ είναι μία ταινία δράσης με μπόλικη δόση θρίλερ κι έναν Τζέισον Στέιθαμ να σπέρνει τον τρόμο, ζητώντας εκδίκηση και κοινωνική δικαιοσύνη.

Η υπόθεση

Η βίαιη εκστρατεία εκδίκησης ενός άνδρα αποκτά εθνικές διαστάσεις όταν αποκαλύπτεται ότι είναι ένας πρώην πράκτορας μίας πανίσχυρης και μυστικής οργάνωσης, γνωστή ως «Οι Μελισσοκόμοι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Έιρ
Ηθοποιοί: Τζέισον Στέιθαμ, Τζος Χάτσερσον, Τζέρεμι Άιρονς
Είδος: Δράση, Θρίλερ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.