ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί και σκηνές δράσεις στη Πλατεία Αριστοτέλους για το «The Bricklayer» (φωτο)

Φωτογραφίες από τη σημερινή δράση

Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί και σκηνές δράσεις στη Πλατεία Αριστοτέλους για το «The Bricklayer» (φωτο)

Με πυροβολισμούς, κυνηγητό και «πλούσιες» σκηνές δράσης, συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα τα γυρίσματα της Χολιγουντιανής ταινίας «The Bricklayer» στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης.

Σήμερα ο Aaron Eckhart εντοπίζει τον «κακό» Κλίφτον Κόλινς Τζούνιορ, τον άνθρωπο που στα χθεσινά γυρίσματα προσπάθησε να βγάλει από τη μέση τον Έλληνα ΥΠΕΞ, τον ακινητοποιεί, τον χτυπάει στο στήθος με ένα μεγάλο σφυρί και στη συνέχεια τον πυροβολεί εξ επαφής.

Δευτερόλεπτα αργότερα όμως,  εντοπίζεται από αστυνομικούς και δέχεται πυροβολισμούς και ο ίδιος ο πρωταγωνιστής.

Όπως ήταν αναμμένο, πλήθος κόσμους έχει συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί στην πλατεία Αριστοτέλους προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντινή απόσταση τα γυρίσματα της ταινίας.

Δείτε εικόνες από τα γυρίσματα

Bricklayer__1_
Bricklayer__2_
Bricklayer__3_
Bricklayer__4_
Bricklayer__5_
Bricklayer__6_
Bricklayer__7_
Bricklayer__8_
Bricklayer__9_
Bricklayer__10_
Bricklayer__11_
Bricklayer__12_
Bricklayer__13_
Bricklayer__14_
Bricklayer__15_

Η υπόθεση της ταινίας

Στο «The Bricklayer» κάποιος εκβιάζει τη CIA δολοφονώντας ξένους δημοσιογράφους, κάνοντάς το να μοιάζει ότι η Υπηρεσία είναι υπεύθυνη. Καθώς ο κόσμος αρχίζει να ενώνεται προς τις ΗΠΑ, η CIA ανακαλεί τον κορυφαίο –αλλά και επαναστάτη– πράκτορά της, αναγκάζοντάς τον να αντιμετωπίσει το περιπετειώδες παρελθόν του, καθώς αποκαλύπτει παράλληλα μια διεθνή συνωμοσία.

Το σενάριο υπογράφουν οι Hanna Weg (Septembers of Shiraz) και Matt Johnson (Into the Blue).

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Renny Harlin, ο οποίος έχει σκηνοθετίσει μεταξύ άλλων και τις ταινίες “Die Hard 2”, «Cliffhanger» και «Long Kiss Goodnight».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον Bricklayer θα υποδυθεί ο Aaron Eckhart και στο πλευρό του θα βρίσκεται η Nina Dobrev.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.