ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τον πόλεμο στους παιδοβιαστές κήρυξε ο Μελ Γκίμπσον και καλεί τον κόσμο να δει νέα αποκαλυπτική ταινία

Ταινία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα

Τον πόλεμο στους παιδοβιαστές κήρυξε ο Μελ Γκίμπσον και καλεί τον κόσμο να δει νέα αποκαλυπτική ταινία

Ο Μελ Γκίμπσον σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλεί τον κόσμο να παρακολουθήσει την ταινία «Sound of Freedom» που βασίζεται σε μία πραγματική, φρικτή ιστορία απαγωγής παιδιού, η οποία αποκαλύπτει όλο τον παγκόσμιο εφιάλτη με αδίστακτους εγκληματίες, ανθρωπόμορφα τέρατα, αλλά και τζίρο που τείνει να ξεπεράσει ακόμα και αυτό των ναρκωτικών!

«Το μέλλον μας είναι τα παιδιά μας. Και για να εξαλείψουμε αυτό το έγκλημα, πρέπει να υπάρχει επίγνωση του εγκλήματος αυτού» τονίζει ο γνωστός ηθοποιός και καλεί τον κόσμο να παρακολουθήσει την ταινία.

Το «Sound of Freedom» βασίζεται στην αληθινή ιστορία του πρώην κυβερνητικού πράκτορα των Ηνωμένων Πολιτειών, Tim Ballard, ιδρυτή της Operation Underground Railroad, μιας ΜΚΟ που μάχεται κατά της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και εμπορίας των παιδιών.

Σύμφωνα με την Angel Studios, η οποία έχει τα δικαιώματα άδειας για το «Sound of Freedom», σκοπός της ταινίας είναι «να βάλει στο προσκήνιο το παγκόσμιο κίνημα για τον τερματισμό της σωματεμπορίας ανηλίκων».

Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 4 Ιουλίου, Ημέρα της Ανεξαρτησίας.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=MovieTrailersSource
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.