ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χρυσές Σφαίρες 2024: Οι… στυλιστικές αστοχίες στην απονομή των βραβείων

Κάποιοι φαίνεται πως «αστόχησαν» στις στυλιστικές τους επιλογές

Χρυσές Σφαίρες 2024: Οι… στυλιστικές αστοχίες στην απονομή των βραβείων

Το βράδυ της Κυριακής διεξήχθη η απονομή Χρυσών Σφαιρών που πρόσφερε στους αστέρες την ευκαιρία να επανέλθουν στο προσκήνιο της μόδας.

Η τελετή λειτουργεί παραδοσιακά ως προάγγελος των Όσκαρ, με τους κριτικούς να αναζητούν ενδείξεις για το ποιες ταινίες θα επικρατήσουν κατά τη διάρκεια της περιόδου των βραβείων.

Κι ενώ πολλές σταρ έκαναν συγκλονιστικές εμφανίσεις, δείχνοντας για άλλη μία φορά πως γνωρίζουν καλά τις τάσεις της μόδας, άλλες φαίνεται πως έχασαν τον στόχο.

Από τα υπερβολικά βολάν και τα εντυπωσιακά χρώματα μέχρι τα περίεργα σχήματα, η χθεσινή εκδήλωση ήταν γεμάτη με ένα σωρό ενδυματολογικούς εφιάλτες.

Οι πιο άστοχες επιλογές ντυσίματος στις Χρυσές Σφαίρες 2024

Η τραγουδίστρια Σελένα Γκόμεζ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με την χειρότερη ενδυματολογική επιλογή. To κόκκινο φόρεμα Armani Prive που επέλεξε για την εμφάνισή της δεν την κολάκευε καθόλου, με το μπούστο να έχει πάρα πολλά στοιχεία και τη φούστα να μοιάζει σαν να κόπηκε βγαίνοντας από την πόρτα της λιμουζίνας.

Ακολουθεί η Dua Lipa, η οποία συζητήθηκε πολύ για την εμφάνισή της, επιλέγοντας ένα γοργονέ μαύρο βελούδινο φόρεμα Schiaparelli, το οποίο μπορεί να τόνιζε το σώμα της, ωστόσο οι χρυσές λεπτομέρειες παρέπεμπαν σε βιολί.

Η τραγουδίστρια Billie Eilish πάλι, φαίνεται πως δεν πήρε και πολύ στα σοβαρά το στυλ της για τις φετινές Χρυσές Σφαίρες. Θυμίζοντας υπερμεγέθη σχολική στολή, η τραγουδίστρια επέλεξε μια τεράστια μπεζ φούστα, ένα ριγέ θαλασσί πουκάμισο, ένα πελώριο μαύρο σακάκι, μια κορδέλα για γραβάτα, την οποία είπε ότι προερχόταν από ένα δώρο που της έκαναν, κόκκινες κάλτσες και μαύρα παλιομοδίτικα παπούτσια.

Εκ πρώτης όψεως, το φόρεμα της ηθοποιού Νατάλα Λίον, φαινόταν απλό και κομψό. Βλέποντάς το όμως, από διαφορετική οπτική γωνία, το πολύ ασυνήθιστο ντεκολτέ είναι αδύνατον να αγνοηθεί. Αντί να κρατιέται επάνω της με τιράντες, το μπούστο στέκεται από μόνο του και φτάνει μέχρι τα μισά του προσώπου της, σαν να στηρίζεται από μια αόρατη κρεμάστρα.

Μια εμφάνιση που πιθανότατα θα περάσει απαρατήρητη και θα ξεχαστεί έκανε και η Βρετανίδα ηθοποιός Ελεν Μίρεν ή οποία επέλεξε μια λιλά δημιουργία, με υπερβολικά φουσκωτά μανίκια.

Η Κέιλι Σπέινι έγινε διάσημη από το ρόλο της στην ταινία Priscilla και έφτασε στο σημείο να χαρακτηριστεί it-girl. Ωστόσο, η χθεσινή της εμφάνιση με ένα φλοράλ φόρεμα μάλλον δεν θύμισε κάτι τέτοιο. Η ηθοποιός είναι σχετικά κοντή και αυτό το φόρεμα την έκανε να δείχνει ακόμη πιο κοντή, ενώ το φλοράλ σχέδιο έδειχνε πιο κατάλληλο για ένα πικνίκ παρά για τις Χρυσές Σφαίρες

Οι οπαδοί του «The Last of Us» γνωρίζουν ότι η υποκριτική της Μπέλα Ράμσεϊ είναι εξωπραγματική, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλουμε να τη δούμε ντυμένη σαν επιστάτη σε ένα διαστημόπλοιο. Για την χθεσινή τελετή επέλεξε ένα μπλε πουκάμισο, γκρι παντελόνι και ογκώδεις μαύρες μπότες, που αποτέλεσαν έναν περίεργο συνδυασμό που έμοιαζε απλά βαρετός και απαίσιος.

H ηθοποιός Έρικα Αλεξάντερ μάλλον υπερέβαλε με το χρώμα, επιλέγοντας ένα εκκεντρικό μοβ φόρεμα που ήταν καλυμμένο με ροζ αστέρια σε μοβ πλαίσιο και είχε τα μαλλιά της πλεγμένα ράστα με κομμάτια υφάσματος σε μπλε αποχρώσεις.

Ο όρος φουσκωτά μανίκια μάλλον πάει σε άλλο επίπεδο, αν κρίνει κανείς από το λουκ της Τζανέλ Τζέιμς, με τα πράσινα νέον μανίκια να πέφτουν μέχρι το πάτωμα.

O Τζον Κραζίνσκι είχε πιθανώς κατά νου να δώσει λίγο χρώμα στο σμόκιν του, ωστόσο το υπερβολικά έντονο κόκκινο σακάκι που μπορεί να ταίριαζε με το κόκκινο χαλί, σε συνδυασμό με το μπορντό παντελόνι, δεν είχαν και το καλύτερο αισθητικά αποτέλεσμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.