ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Ζαλίζουν» τα έσοδα από την προβολή της ταινίας Barbie: Το πρώτο σαββατοκύριακο ξεπέρασαν το κόστος της!

Εισπράξεις της τάξης των 165 εκατ. δολαρίων

«Ζαλίζουν» τα έσοδα από την προβολή της ταινίας Barbie: Το πρώτο σαββατοκύριακο ξεπέρασαν το κόστος της!

Η ταινία της Barbie με πρωταγωνιστές τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling ξεκίνησε να προβάλλεται και στους ελληνικούς κινηματογράφους με έσοδα στις ΗΠΑ περί τα 165 εκατ. δολ. που σημαίνει ότι έβγαλε σε ένα διήμερο το κόστος παραγωγής της και έχει κέρδη περί τα 20 εκατ. δολ..

Η ηθοποιός από την Αυστραλία, που είναι και παραγωγός της ταινίας, υποσχέθηκε στη Warner Bros τεράστια εισπρακτικά νούμερα.

Συγκεκριμένα, εάν το στούντιο την άφηνε να βγάλει στην οθόνη την ιστορία που ήθελε και να την ταιριάξει με έναν ατρόμητο σκηνοθέτη, τότε η ταινία Barbie θα μπορούσε να γίνει ταινία του ενός δισ. δολαρίων.

Και έτσι έγινε αφού η Greta Gerwig του «Lady Bird» ανέλαβε την σκηνοθεσία, σε σενάριο του οσκαρικού Noah Baumbach (Marriage Story), ένα αναμφίβολα ισχυρό στα χαρτιά δίδυμο.

Μέσα από τα όσα ανέφερε για το pitch της στην Warner, έγινε γνωστό ότι το κόστος παραγωγής έφτασε γύρω στα 145 εκατ. δολάρια, κάτι που του δίνει τη στάμπα της υπερπαραγωγής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βάσει των αναλυτών υπάρχουν προσδοκίες να κάνει άνοιγμα στις αίθουσες για το πρώτο Σαββατοκύριακο της τάξης των 165 εκατ. δολαρίων, υπερκαλύπτοντας έτσι το budget της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.