ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Λ.Πανταζής για Σ.Κόκοτα: «Σε ευχαριστώ για τις στιγμές που μου χάρισες»

«Εύχομαι να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει»

Λ.Πανταζής για Σ.Κόκοτα: «Σε ευχαριστώ για τις στιγμές που μου χάρισες»

Συντετριμμένος είναι ο Λευτέρης Πανταζής με το θάνατο του Σταμάτη Κόκοτα.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα του Σαββάτου (1/10) σε ηλικία 85 ετών βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό – και όχι μόνο- κόσμο.

Ο Λευτέρης Πανταζής μιλώντας για την απώλειά του, έκανε λόγο για έναν μεγάλο καλλιτέχνη, που έχει χαρίσει σε όλους υπέροχες στιγμές.

«Μόλις ξύπνησα, έπινα τον καφέ μου και άκουσα τα δυσάρεστα νέα. Ένας μεγάλος καλλιτέχνης μια φοβερή διαδρομή στο μουσικό στερέωμα. Και τι δεν έχει τραγουδήσει αυτός ο άνθρωπος, και τι υπέροχες στιγμές μας έχει χαρίσει. Ήταν ο άνθρωπος που μόλις ξεκίνησα, τραγουδούσα μόνο Σταμάτη Κόκοτα», είπε αρχικά στην εκπομπή «OPEN Weekend».

Όσον αφορά τα θέματα υγείας που αντιμετώπιζε τελευταία ο Σταμάτης Κόκοτας, ο Λευτέρης Πανταζής σημείωσε: «Δεν ήξερα ότι είναι άρρωστος. Παιδιά, τελευταία έχουν φύγει πολλοί καλλιτέχνες. Φεύγουν άνθρωποι που τους είχαμε σαν πρότυπα με αυτούς μεγαλώσαμε, ένας από αυτούς ήταν και ο Σταμάτης, ο φίλος μου. Έχουμε βρεθεί και μαζί πολλές φορές. Τον ευχαριστώ πολύ για όλες αυτές τις στιγμές που μας χάρισε, να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γιώργος Κατσαρός με τη σειρά του στάθηκε στη φωνή του Σταμάτη Κόκοτα: «Ο Σταμάτης υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλια του ελληνικού τραγουδιού, ένας τραγουδιστής που η φωνή του έμεινε ανεξίτηλη στον δίσκο. Συνεργαστήκαμε αρκετές φορές. Τελευταία, χάνουμε καλλιτέχνες φίλους μου. Εύχομαι να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και εκεί που θα πάει να έχει την άνεση να μιλήσει σε άλλους φίλους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.