ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Μαργκόλις: «Έφυγε» από τη ζωή ο ηθοποιός των «Breaking Bad» και «Better Call Saul»

Άφησε την τελευταία του πνοή σε στη Νέα Υόρκη

Μ.Μαργκόλις: «Έφυγε» από τη ζωή ο ηθοποιός των «Breaking Bad» και «Better Call Saul»

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 83 ετών ο Μαρκ Μαργκόλις.

Ο ηθοποιός που συμμετείχε στις δημοφιλείς σειρές «Breaking Bad» και «Better Call Saul» άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Mount Sinai στη Νέα Υόρκη, μετά από μια ασθένεια που εμφάνισε.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο γιος του και ηθοποιός, Μόργκαν Μαργκόλις, χωρίς ωστόσο να δώσει στη δημοσιότητα περαιτέρω λεπτομέρειες γύρω από την ασθένεια αντιμετώπιζε ο πατέρας του.

Ο Μαρκ Μαργκόλις ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής στα 14 του χρόνια, όταν και παρακολούθησε τα πρώτα μαθήματα. Στη συνέχεια σπούδασε στο The Actors Studio.

Έκανε το ντεμπούτο του στην οθόνη στο «X-rated The Opening of Misty Beethoven» το 1976, ενώ στη συνέχεια είχε μικρούς ρόλους στα «Going in Style», «De Palma’s Dressed to Kill» και «Arthur».

Συμμετείχε επίσης, στις ταινίες The Cotton Club, The Secret of My Success, 1492: Conquest of Paradise, I Shot Andy Warhol, Absolute Power, The Thomas Crown Affair, End of Days, The Tailor of Panama, Hardball, Gone Baby Gone, Defiance και Stand Up Guys.

Έκανε την πρώτη του εμφάνιση ως Hector «Tio» Salamanca στο «Breaking Bad», τον Μάρτιο του 2009 στο δεύτερο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν. Στη συνέχεια, είχε την ευκαιρία να υποδυθεί ξανά τον ίδιο χαρακτήρα στο prequel του «Breaking Bad», «Better Call Saul».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.