ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μαντόνα: Ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 40 χρόνια καριέρα της με μια μεγάλη περιοδεία σε Αμερική και Ευρώπη (βίντεο)

Θα περιλαμβάνει 35 συνολικά συναυλίες

Μαντόνα: Ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 40 χρόνια καριέρα της με μια μεγάλη περιοδεία σε Αμερική και Ευρώπη (βίντεο)

Η Μαντόνα ανακοίνωσε πως ετοιμάζει για το καλοκαίρι του 2023 μια νέα, μεγάλη περιοδεία στο πλαίσιο της οποίας θα ταξιδέωψει σε διάφορες πόλεις της Αμερικής αλλά και της Ευρώπης, για να γιορτάσει τα 40 χρόνια καριέρα της.

«Celebration Tour» είναι ο τίτλος της επετειακής αυτής περιοδείας η οποία θα περιλαμβάνει 35 συνολικά συναυλίες το πρόγραμμα των οποίων θα αποτελεί ένα best of των μεγαλύτερων επιτυχιών της χρυσής καριέρας της, από το «Like a Virgin» και το «Like a Prayer» μέχρι  το «Vogue» και το«Music».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα εξερευνήσω όσο το δυνατόν περισσότερα τραγούδια με την ελπίδα να δώσω στους θαυμαστές μου το σόου που περίμεναν», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια μετά την δημοσίευση του βίντεο – έκπληξη με την ανακοίνωση της επετειακής περιοδείας της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.