Μάρω Κοντού για Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Δεν μου άρεσε καθόλου σαν άνδρας, ήταν βωμολόγος, νευρικός, απότομος»

«Κάποια στιγμή με πλησίασε μια γιαγιά και με ρώτησε: "Γιατί δεν τον παντρεύεσαι;»

Μάρω Κοντού για Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Δεν μου άρεσε καθόλου σαν άνδρας, ήταν βωμολόγος, νευρικός, απότομος»

Η Μάρω Κοντού, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της, μίλησε μεταξύ άλλων για τον αείμνηστο ηθοποιό, Λάμπρο Κωνσταντάρα και τη σχέση που είχαν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός παραδέχτηκε πως δεν έχει μυστικά, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο κόσμος την ήθελε ζευγάρι με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Στην ερώτηση για το εάν έχει μυστικά, η Μάρω Κοντού απάντησε:

«Μπα! Θυμάμαι ότι μια φορά ήμασταν τουρνέ κάπου έξω από την Καβάλα. Και στην ταβέρνα που καθίσαμε τα ήξεραν όλα για όλους. Για τον Κωνσταντάρα, για την Καρέζη, όλα τα γνώριζαν καλύτερα κι από μένα που συνεργαζόμουν μαζί τους».

Στην πορεία της συνέντευξης, η ίδια είπε:

«Κάποια στιγμή με πλησίασε μια γιαγιά και με ρώτησε: “Γιατί δεν τον παντρεύεσαι τον Κωνσταντάρα;”.

“Βρε, χριστιανή μου” προσπαθούσα να της εξηγήσω. “Είναι παντρεμένος ο άνθρωπος και είμαι παντρεμένη κι εγώ”. Εκείνη όμως επέμενε: “Θα ήσασταν ωραίο ζευγάρι. Έπρεπε να τον έχεις παντρευτεί τον Λάμπρο”. Με τον Λάμπρο με ήθελαν. Μα και τις πιο πολλές ταινίες μου μαζί του τις έχω κάνει.

Τέλος, όταν ερωτήθηκε σχετικά με το αν τελικά θα μπορούσαν να είναι ζευγάρι εκείνη και ο αείμνηστος ηθοποιός υπό άλλες συνθήκες, η Μάρω Κοντού απάντησε: «Όχι, ήμασταν αταίριαστοι ως χαρακτήρες. Αλλά πολύ ταιριαστοί ως επαγγελματίες. Ήταν ταλαντούχος πολύ ο Λάμπρος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν μου άρεσε καθόλου σαν άνδρας, ήταν βωμολόγος, νευρικός, απότομος», είχε πει με χιουμοριστική διάθεσε στο παρελθόν για τον ηθοποιό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.