ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μάρθα Καραγιάννη: Γιατί οι αρχές δεν επιτρέπουν να αποτεφρωθεί η σορός της όπως επιθυμούσε

Το ξέσπασμα της φίλης της Ντόρας Δούμα

Μάρθα Καραγιάννη: Γιατί οι αρχές δεν επιτρέπουν να αποτεφρωθεί η σορός της όπως επιθυμούσε

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών με την κηδεία της να έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών.

Μια από τις τελευταίες επιθυμίες της αγαπημένης ηθοποιού όμως φαίνεται πως ήταν η σορός της να αποτεφρωθεί, κάτι όμως που δεν επιτρέπουν οι Αρχές, για γραφειοκρατικούς λόγους.

Ο φίλος της και ψυχολόγος, Δημήτρης Σούρας, αποκάλυψε το λόγο: «Έχω μπροστά μου ένα χαρτί της Μάρθας που ζητά να μην ταφεί αλλά να καεί.

Αυτό το χαρτί το άφησε στην κυρία Ντούμα με την υπογραφή μας. Πήγαμε τότε σε μια δικηγόρο και μας είπε ότι ισχύει. Πήραμε το χαρτί για την αποτέφρωση στο ληξιαρχείο και μας είπαν ότι βάσει νόμου αν το χαρτί δεν υπογραφεί από συγγενή 1ου βαθμού, δεν ισχύει. Οπότε απ’ ό,τι καταλαβαίνετε η Μάρθα δεν έχει κανένα συγγενή. Ο μόνος κοντινός της είναι η Ντόρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η «κολλητή» της, Ντόρα Δούμα, μιλώντας κι εκείνη στον Alpha, ανέφερε: «Πρέπει να σεβαστούν την επιθυμία της! Δεν μπορώ να μην πραγματοποιήσω την τελευταία επιθυμία της Μάρθας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.