Πλάθιντο Ντομίνγκο: Κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση εκμετάλλευσης ανηλίκων

Συνολικά, η αστυνομία συνέλαβε 19 άτομα στην έφοδο κατά της οργάνωσης, BA Group

Πλάθιντο Ντομίνγκο: Κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση εκμετάλλευσης ανηλίκων

Οι εισαγγελείς στην Αργεντινή ισχυρίστηκαν χθες ότι έχουν στοιχεία που συνδέουν τον τενόρο της όπερας Πλάθιντο Ντομίνγκο με μια εγκληματική συμμορία, με δραστηριότητες sex trafficking.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά Μέσα, οι αρχές της Αργεντινής πραγματοποίησαν 50 επιδρομές την περασμένη εβδομάδα κατά της οργάνωσης BA Group.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι προϊόν υποκλοπής φέρεται να περιλαμβάνει τη φωνή του διάσημου τενόρου της όπερας, ο οποίο μιλά με μέλη της οργάνωσης, όπως αναφέρει το NPR.

Συνολικά, η αστυνομία συνέλαβε 19 άτομα στην έφοδο κατά της οργάνωσης, BA Group, που λειτουργούσε υπό το όνομα Buenos Aires Yoga School.

Οι αρχές κατέσχεσαν 37 ακίνητα και 13 αυτοκίνητα, ανέφεραν τα τοπικά Μέσα.

Παράλληλα, τα τηλεοπτικά κανάλια της Λατινικής Αμερικής μετέδωσαν αποσπάσματα από τις φερόμενες ηχογραφήσεις που ελήφθησαν από υποκλοπές. Οι ημερομηνίες των ηχογραφήσεων δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.

Σε ένα απόσπασμα, ένας άνδρας που σύμφωνα με τους εισαγγελείς είναι ο Ντομίνγκο ακούγεται να μιλά με μια γυναίκα που ονομάζεται «Μέντι», και φέρεται να προγραμματίζουν συναντήσεις για σεξουαλικές επαφή, όπως αναφέρει το NPR.

Σε ένα άλλο απόσπασμα, η «Μέντι» ακούγεται να ζητά από τον φερόμενο ως αρχηγό του κυκλώματος του εγκλήματος, Juan Percowicz, να γιορτάσει το γεγονός ότι εκείνη κατάφερε να επικυρώσει τα σχέδιά της με τον άνδρα, στον οποίο αναφέρεται ως «Plácido», σύμφωνα με το NPR.

Η συμμορία έχει κατηγορηθεί ότι συμμετείχε σε πολλές εγκληματικές δραστηριότητες, εκτός από τη φερόμενη εμπορία γυναικών και ανηλίκων για σεξουαλικούς σκοπούς.

Υπενθυμίζεται ότι ο 81χρονος Ντομίνγκο έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν. Ο Ισπανός τενόρος κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση από περίπου 20 γυναίκες το 2019.

Οι εκπρόσωποί του τότε αρνήθηκαν τις κατηγορίες και έκαναν λόγο για ανακρίβειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τενόρος παραιτήθηκε από την Όπερα του Λος Άντζελες και λίγο αργότερα αποχώρησε από τη Μητροπολιτική Όπερα της Νέας Υόρκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.