Μίλησε στο Κοινοβούλιο, συναντήθηκε με την Έλενα Κουντουρά και τον Γιάννη Αμανατίδη και αναμένεται να δει και άλλους ανθρώπους που βρίσκονται στο χώρο της πολιτικής και της τέχνης.

Ο διάσημος Ινδός παραγωγός του Bollywood Ράβιντερ Τζιτ Νταρίγια, θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα, δημιουργώντας ένα από τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά στούντιο. Μιλώντας στην Espresso δήλωσε

«Είμαι δυο μήνες τώρα στη χώρα σας και αναζητώ χώρο σε Πιερία, Καβάλα, Θεσσαλονίκη για τη δημιουργία στούντιο για τις παραγωγές μας.Τα τοπία είναι συγκλονιστικά και πολύ κοντά σε αυτό που εμείς αναζητούμε. Έρχεται αυτή την εβδομάδα και η κόρη μου, επίσης παραγωγός, για να δούμε πώς θα προχωρήσουμε. Συναντήθηκα με την υπουργό Τουρισμού Ελενα Κουντουρά και τον υφυπουργό Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη, από τον οποίο ζήτησα να μας διευκολύνει στην έκδοση βίζας για τους Ινδούς που θέλουν να τελέσουν γάμους στη χώρα σας. Εχω νοικιάσει σπίτι εδώ, κι έχουμε, ως εταιρία, αποκλειστικό ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα. Θα δω σκηνοθέτες και ηθοποιούς, μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και σκηνοθέτης Θέμης Μουμουλίδης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!