Νέα παπάτζα: «Οπλίτης-πολίτης»...

Ματαιώθηκε η συναυλία του Σταμάτη Σπανουδάκη στο Μεσολόγγι λόγω θέματος υγείας του συνθέτη

Ανακοίνωση της υπεύθυνης διοργάνωσης Γεωργίας Μπιτάκου

Ματαιώθηκε η συναυλία του Σταμάτη Σπανουδάκη στο Μεσολόγγι λόγω θέματος υγείας του συνθέτη

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

«Δυστυχώς αγαπημένοι μου φίλοι η συναυλία του Σταμάτη Σπανουδάκη για το Μεσολόγγι για την  οποία είχα τη  χαρά και την τιμή να αναλάβω τη διοργάνωση θα ακυρωθεί λόγω Ιατρικού Θέματος του συνθέτη σύντομα θα σας μιλήσει και ο ίδιος», ανέφερε σε ανακοίνωση η υπεύθυνης διοργάνωσης Γεωργία Μπιτάκου.

«Υπέστη ένα ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο, βρίσκεται σπίτι του και όρθιος Δόξα τω Θεω,  αλλά οι συστάσεις των γιατρών είναι να απέχει για δύο μήνες.

Πρώτα ο Θεός πάντα όσα υπέροχα συνέθεσε  θα τα ακούσετε στο Christmas Theater το Νοέμβρη

Από πλευράς μου να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν και χωρίς να ζητήσουν καν προκαταβολές από ξενοδοχεία,  πούλμαν, εστιατόρια, τεχνικούς, με αγάπη δεσμεύτηκαν για το υπέροχο αποτέλεσμα που θα ζούσαμε όπως και πολλούς καλούς φίλους στο Μεσολόγγι που θα έδιναν την ψυχή τους να βοηθήσουν με κάθε τρόπο.

Φυσικά το Δήμαρχο Μεσολογγίου τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού την υπεύθυνη στην οικονομική διαχείριση γλυκύτατη Κωνσταντίνα Θεοδωρου για τον αγώνα δρόμου που έκαναν να προλάβουμε τη γραφειοκρατία και τα κενά που είχαν δημηιουργηθει από προγενέστερους λάθος  χειρισμούς.

Υπέροχοι και οι μουσικοί και οι χορωδοί του κυρίου Σπανουδάκη με τους οποίους συνεργάστηκα άψογα και αρμονικά.

Πολλές ευχαριστίες και στη διοίκηση της Γέφυρας  Ριου Αντιρρίου και στον κ.Κοτρώνη Γιώργο τον Ντινο Πασιοπουλο και τον Γιάννη Δαουτιδη (gran blue boutique hotel ) για την βοήθεια τους και τον αγαπημένο Νίκο Αλιάγα το Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και τον Τάσο Γκουριωτη που συνέβαλαν στην επικοινωνία

Φυσικά και το Ιονιαν ΤΒ για το υπέροχο σποτ και την τηλεοπτική κάλυψη που είχε δρομολογήσει !

Ασχολήθηκα από τα τέλη του Μάη , αφήνοντας χωρίς δεύτερη σκέψη , στην άκρη πολλά δικά μου θέματα προσωπικά και επαγγελματικά  γιατί ήθελα πολύ να τιμήσουμε τους Ήρωες μας στον ίδιο τόπο που είναι θαμμένοι και να μάθουν και οι νεότεροι τη μέγιστη θυσία τους .

Και ένα δημόσιο συγνώμη στην υπέροχη Δανιελα Χατζή που μετέφερα  το project μας Έρωτας και Επανάσταση για τα φεστιβάλ μια και δεν μπορούσαν να συνυπάρξουν και οι δύο δράσεις ως προς την προετοιμασία.

Εύχομαι στον Σταμάτη να γράφει ακόμα για πολλά χρόνια και να τιμά την Πατρίδα και τους Ήρωες μας και ταχεία ανάρρωση και κάθε επιτυχία το Νοέμβρη στη συναυλία στην Αθήνα .

Οι Εξοδίτες να μας εμπνέουν και να προσπαθούμε πάντα χωρίς φόβο για το ανέφικτο το δίκαιο το ενάρετο και την μέγιστη ιερή  Ελευθερία  στο όνομα του Χριστού μας!»

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης, θα παρουσίαζε μια μοναδική συναυλία αφιερωμένη στο Μεσολόγγι και το Έπος της Εξόδου στις 26 Σεπτεμβρίου.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.