ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βραβεία Νόμπελ: Θα γίνει στο σπίτι του κάθε νικητή η απονομή του βραβείου

Βραβεία Νόμπελ: Θα γίνει στο σπίτι του κάθε νικητή η απονομή του βραβείου

Ο κορωνοϊός έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα σε όλους τους κλάδους, όπως και στην απονομή βραβείων και στις πολυτελείς τελετές.

Έτσι συνέβη και με τα βραβεία Νόμπελ, που δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από την μάστιγα που μας “βασανίζει” τα τελευταία χρόνια.

Η απονομή των βραβείων Νόμπελ θα γίνει στους νικητές που θα τιμηθούν με αυτά στη χώρα τους και όχι στη Στοκχόλμη, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Όπως ανακοίνωσε η επιτροπή, υπάρχει η ελπίδα η τελετή στις 10 Δεκεμβρίου στη Στοκχόλμη να γίνει με κοινό από την Στοκχόλμη.

Σημειώνεται ότι, οι υποψήφιοι για τα βραβεία Νόμπελ ανακοινώνονται από τις 4 έως τις 11 Οκτωβρίου.

«Οι υποψήφιοι θα λάβουν τα Βραβεία Νόμπελ, μετάλλια και διπλώματα στην πατρίδα τους. Οι εκδηλώσεις θα γίνονται μαζί με την τελετή στη Στοκχόλμη την Ημέρα Νόμπελ, 10 Δεκεμβρίου» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Η αβεβαιότητα για την πορεία της πανδημίας και τη δυνατότητα για διεθνή ταξίδια είναι ο λόγος που οι υποψήφιοι του 2021 θα λάβουν τα βραβεία τους στις πατρίδες τους» ανέφερε ο εκτελεστικός διευθυντής του οργανισμού των Νόμπελ Βίνταρ Χέλγκεσεν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η νορβηγική επιτροπή των βραβείων Νόμπελ δεν αποκλείει την πιθανότητα να υποδεχτεί τους υποψηφίους στο Όσλο, ωστόσο, η απόφαση θα ανακοινωθεί στα μέσα Οκτωβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.