ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νίκος Κουρής: «Θα αποδειχθεί με τεστ DNA ότι είμαι γιος του Μίκη Θεοδωράκη»

Νίκος Κουρής: «Θα αποδειχθεί με τεστ DNA ότι είμαι γιος του Μίκη Θεοδωράκη»

Ο 54χρονος Νίκος Κουρής, που εμφανίζεται με το όνομα Νίκος Θεοδωράκης δηλώνει εκτός γάμου γιος του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη.

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη κινείται νομικά εναντίον του Νίκου Κουρή, ο οποίος είναι γνωστός με το όνομα Νίκος Θεοδωράκης και δηλώνει εκτός γάμου γιος του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μίκη.

Μάλιστα δήλωσε σήμερα από την Ευελπίδων, πως «θα αποδειχθεί με τεστ DNA ότι είμαι γιος του».

Η κόρη του κορυφαίου δημιουργού βρέθηκε την Τετάρτη (29/09) στα δικαστήρια της Ευελπίδων και ζητά την έκδοση προσωρινής διαταγής μέχρι την εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων ώστε να μην χρησιμοποιείται το όνομα του Θεοδωράκη.

Ο Νίκος Κουρής, που βρέθηκε και αυτός στα Δικαστήρια κατά την εκδίκαση της αίτησης για προσωρινή διαταγή, κάλεσε τους νέους να «σκύψουν στο έργο του Μίκη Θεοδωράκη» και την Μαργαρίτα Θεοδωράκη να «μελετήσει “το τραγούδι του νεκρού αδερφού”».

«Καλώ τους νέους και τις νέες να σκύψουν στο έργο του Μίκη Θεοδωράκη, θα είναι βάλσαμο για την ψυχή τους σε αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνουν, είτε αφορά την πανδημία, είτε αφορά την ανεργία. Καλώ την Μαργαρίτα να μελετήσει “το τραγούδι του νεκρού αδερφού”, που έχει γράψει ο Μίκης Θεοδωράκης. Επίσης, να ψάξει στο σπίτι να βρει χειρόγραφο που είχα αφήσει στον Μίκη, ότι εγώ δεν με ενδιέφερε ποτέ η περιουσία του», ανέφερε ο Νίκος Κουρής και κατέληξε λέγοντας:

«Έχω μπροστά μου μια μάχη, θα την δώσω και θα κερδίσω γιατί η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί».

Η ανάρτηση την ημέρα του θανάτου

Ο Νίκος Κουρής, την ημέρα του θανάτου του Μίκη Θεοδωράκη, ανέβασε ανάρτηση στο facebook, στο προφίλ με το όνομα «Nikos Theodorakis», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αντίο Πατέρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.