ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ανέστης Βλάχος: Συνεχίζεται η «μάχη» για τη διαθήκη του

Ανέστης Βλάχος: Συνεχίζεται η «μάχη» για τη διαθήκη του

Ενάμιση μήνας έχει περάσει περίπου από τον θάνατο του Ανέστη Βλάχου και ο «πόλεμος» για την διαθήκη, που έχει ήδη ξεκινήσει ανάμεσα στην οικογένεια του, φαίνεται πως δεν έχει τελειωμό.

Ο Ανέστης Βλάχος έχει δύο παιδιά από διαφορετικούς γάμους και τώρα η οικογένεια έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα. Πριν κάποιες ημέρες, όπως ανέφερε δημοσίευμα της Espresso, ο γιος του Ηρακλής, από τον γάμο του Ανέστη Βλάχου με την τραγουδίστρια Αναστασία Παπανδρώνη, πληροφορήθηκε ότι ο πατέρας του άφησε ιδιόχειρη διαθήκη στην δεύτερη σύζυγό του, Μαρία Γαρίτση, και μέσα στην οποία δεν αναφέρεται ο ίδιος πουθενά. Ο ίδιος αμφισβητεί την εγκυρότητας της διαθήκης, την χαρακτηρίζει πλαστή και είναι διατεθειμένος να φτάσει στα δικαστήρια.

Και μπορεί πριν λίγες ημέρες ο εγγονός του ηθοποιού Ανέστης, γιος του Ηρακλή, να θέλησε να χαμηλώσει τους τόνους και να ζήτησε να πρυτανεύσει η λογική, όμως η υπόθεση εξελίσσεται σε θρίλερ. Μάλιστα, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της Espresso, η διαθήκη που έκανε ο Ανέστης Βλάχος βρίσκεται ήδη σε συμβολαιογράφο και αναμένεται να ανοιχτεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

«Η οικογένειά του πενθεί για τον άνθρωπό της. Ας αφήσουμε να ανοιχτεί πρώτα η διαθήκη και μετά ας γίνει ό,τι γίνει» αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον της Μαρίας Γαρίτση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως η διαμάχη ανάμεσα στην οικογένεια του Ανέστη Βλάχου έχει ξεσπάσει για ένα σπίτι και 2 αγροτεμάχια στον τόπο καταγωγής του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.