Σπάνιο κλικ: Όταν Αλίκη Βουγιουκλάκη και Ρένα Βλαχοπούλου χόρεψαν αγκαλιασμένες (φωτο)

Σπάνιο κλικ: Όταν Αλίκη Βουγιουκλάκη και Ρένα Βλαχοπούλου χόρεψαν αγκαλιασμένες (φωτο)

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Ρένα Βλαχοπούλου συναντήθηκαν για μία φορά, χάρη στον κοινό τους φίλο Μάκη Δελαπόρτα.

Ήταν μια ξεχωριστή περίσταση, με τις δύο λαμπερές γυναίκες να συνυπάρχουν και μάλιστα να χορεύουν αγκαλιασμένες!

Αυτή τη σπάνια φωτογραφία είχε αναρτήσει στο Instagram του ο Άρης Λουπάσης, ο οποίος περιγράφει το παρασκήνιο πίσω από το ρετρό αυτό κλικ.

«Στις 22 Ιανουαρίου του 1996 στην Γλυφάδα, η Αλίκη με την Ρένα Βλαχοπούλου τιμούν με την παρουσία τους τον αγαπημένο τους φίλο Μάκη Δελαπόρτα. Μια βραδιά για την παρουσίαση των 100 δίσκων του ελληνικού σινεμά που κατάφερε να συλλέξει και να επιμεληθεί ο σημαντικός βιογράφος, παραγωγός και λάτρης του παλιού καλού κινημ/φου, αλλά και μια αξέχαστη συνύπαρξη των μεγάλων πρωταγωνιστριών μετά από τριάντα τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Τελευταία τους συνάντηση το 1962 με την “Οδό Ονείρων” του Μάνου Χατζιδάκι όπου η Αλίκη αντικατέστησε για δυο Σάββατοκύριακα λόγω ασθένειας τον Δημήτρη Χορν. Λίγο μετά, αρχές Φεβρουαρίου, βρέθηκαν ξανά στο σπίτι της Ρένας σε μια υπέροχη βραδιά γεμάτη κέφι και γέλιο και με υποσχέσεις για μελλοντικές συναντήσεις που όμως δεν ευοδώθηκε καθώς η ασθένεια της Αλίκης δύο μήνες μετά και η συνέχεια δεν το επέτρεψε.. Υπέροχες και ανεπανάληπτες», γράφει στην περιγραφή ο Άρης Λουπάσης.

Δείτε τη φωτογραφία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.