ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οταν ο Θεός έπλασε την Τζίνα Λολομπρίτζιτα… Η απόλυτη γυναίκα πειρασμός (φωτο- βίντεο)

Οταν ο Θεός έπλασε την Τζίνα Λολομπρίτζιτα… Η απόλυτη γυναίκα πειρασμός (φωτο- βίντεο)

Και γυναικάρα και έξυπνη επιχερηματίας με τεράστια περιουσία.

Η κόρη επιπλοποιού ανακαλύφθηκε από την Τσινετσιτά και την πίεσε να δώσει οντισιόν για ταινία. Εκείνη παρόλο που κέρδισε το ρολο δεν τον δέχτηκε. Για να τους κάνει να την αφήσουν ήσυχη είπε ένα απίστευτα τεράστιο ποσό ως πληρωμή. Η εταιρεία την ήθελε τόσο πολύ που όντως της έδωσε… ενα εκατομμύριο λίρες!

Παντρεύτηκε έναν γιατρό με τον οποίο έκαναν ένα γιο και ήρθε στην Αμερική μαζί με τον μεγιστάνα Χάουαρντ Χιουζ ο οποίος την κυνηγούσε παραπάνω από μια δεκαετία, όμως η όμορφη ηθοποιός δεν του έδωσε σημασία. Όπως έχει αναφέρει σε δήλωσή της, όταν πέρασαν τα χρόνια αντιλήφθηκε ότι τελικά ο Χιουζ ήταν ένας ενδιαφέρων άνθρωπος. Φλερτ δέχτηκε και από τον πρίγκιπα Ρενιέ που την φλέρταρε μπροστά στην Γκρέις Κέλυ!

Θέλησε να ασχοληθεί με τη γλυπτική αλλά και με την πολιτική αποδεικνύοντας πως είναι πολυεπίπεδη.

Κατέχει επίσης πολλά εστιατόρια στη Ρώμη (όπως η αλυσίδα «Chez la grosse Gina»), μια σειρά παιδικών ρούχων «Lollobrigida Séduction» και το άρωμα «L’eau de Gina».

Η Τζίνα Λολομπριτζιτα είναι 91 ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.