ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Harry Potter»: Έγινε αλκοολικός για να διαχειριστεί τη δημοσιότητα

«Harry Potter»: Έγινε αλκοολικός για να διαχειριστεί τη δημοσιότητα

Σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα του στην τρυφερή ηλικία των 12 ετων! Εγινε παγκοσμίως γνωστός ως «Harry Potter». O λόγος για τον Ντάνιελ Ράντκλιφ. Τι κατάλοιπα αφήνει όμως η αναγνωσιμότητα σε αυτή τη ηλικία;

Ο πρωταγωνιστής του «Harry Potter» σε πρόσφατη του συνέντευξη στο «Off Camera», αποκάλυψε πως είχε προβλήματα με το αλκοόλ στην αρχή της καριέρας του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η δημοσιότητα ήταν κάτι που συνειδητοποίησα προς τα τέλη της εφηβείας μου, πήγαινα σε μέρη για πρώτη φορά και ένιωθα ότι με παρακολουθούν. Για να ξεπεράσω το ότι με παρακολουθούν… έπινα αλκοόλ! Όμως όταν μεθούσα, συνειδητοποιούσα ότι με κοιτάζουν ακόμη περισσότερο, οπότε τότε σκεφτόμουν ότι πρέπει να πιώ και άλλο προκειμένου να τους αγνοήσω! Το να έρθεις αντιμέτωπος με τα φυσιολογικά συναισθήματα, μπορεί να είναι κάτι πολύ δύσκολο για ένα νεαρό star…», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.