ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το τελευταίο αντίο στον Τάσο Πεζιρκιανίδη – Δείτε τα πρώτα πλάνα (βίντεο)

Το τελευταίο αντίο στον Τάσο Πεζιρκιανίδη – Δείτε τα πρώτα πλάνα (βίντεο)

Την τελευταία του πνοή άφησε, το βράδυ του Σαββάτου, ο Τάσος Πεζιρκιανίδης. Ο θάνατος του ηθοποιού σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και στους ανθρώπους που τον θαύμαζαν για την πορεία στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Ο Τάσος Πεζιρκιανίδης πάλεψε, αλλά τελικά νικήθηκε από την επάρατη νόσο.

Αυτή την ώρα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος στην Πολίχνη, συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές λένε το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο καλλιτέχνη. Στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου προβλήθηκαν τα πρώτα πλάνα από την εκκλησία, όπου ψάλλεται η εξόδιος ακολουθία.

Μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει εκεί κάποιος συνάδελφος του Τάσου Πεζιρκιανίδη, ή κάποιος πολιτικός, ενώ ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά απέστειλαν ένα στεφάνι στη μνήμη του ηθοποιού, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.