ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Τι άλλαξε ο Φώσκολος για χάρη της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην «Υπολοχαγό Νατάσα» και γιατί δεν ήθελε να συνεργαστούν;

Τι άλλαξε ο Φώσκολος για χάρη της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην «Υπολοχαγό Νατάσα» και γιατί δεν ήθελε να συνεργαστούν;

Λόγω της εθνικής επετείου του ΟΧΙ, στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, η Μίνα Τζανετάτου επιμελήθηκε ένα βίντεο με άγνωστες ιστορίες από τις ελληνικές πολεμικές ταινίες. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ταινία “Υπολοχαγός Νατάσσα”, ο Νίκος Φώσκολος δεν ήθελε αρχικά να συνεργαστεί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Η ιστορία της ταινίας “Υπολοχαγός Νατάσσα” κρύβει πολλές άγνωστες λεπτομέρειες. Υπήρξε για την Finos Film η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών. Αρχικά, ο Νίκος Φώσκολος, ο οποίος σκηνοθέτησε την ταινία δεν ήθελε την Αλίκη Βουγιουκλάκη ως πρωταγωνίστριά του. Γιατί πίστευε ότι αυτές οι ταινίες είναι λίγο πιο αντρικές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν πλέον συναντήθηκαν μετά από πιέσεις της Finos Film, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Νίκος Φώσκολος αποφάσισαν να γυρίσουν την ταινία “Υπολοχαγός Ναυσικά”. Το όνομα, όμως, δεν άρεσε καθόλου στην Αλίκη, όπου τελικά έπεισε τον μεγάλο σεναριογράφο να το αλλάξουν σε “Υπολοχαγός Νατάσσα”», αναφέρεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.