ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Παραμένει διασωληνωμένη η Κική Δημουλά: Το ιατρικό ανακοινωθέν

Παραμένει διασωληνωμένη η Κική Δημουλά: Το ιατρικό ανακοινωθέν

Κρίσιμες ώρες για την σπουδαία ποιήτρια, Κική Δημουλά, η οποία νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ιδιωτικού νοσοκομείου «Υγεία».

Η 89χρονη Κική Δημουλά παραμένει σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και οι γιατροί δίνουν μάχη για να σταθεροποιήσουν την αναπνευστική της λειτουργία.

Η πολυβραβευμένη ποιήτρια αντιμετωπίζει χρόνια αναπνευστικά προβλήματα.

Το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν

«Η ακαδημαϊκός και ποιήτρια κα. Κική Δημουλά νοσηλεύεται από τις 2/02/20 στο Θεραπευτήριο ΥΓΕΙΑ με χρόνια Αναπνευστική ανεπάρκεια.

Στις 12/02/20 λόγω επιδείνωσης της αναπνευστικής της λειτουργίας μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και παραμένει διασωληνωμένη.

Νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν θα εκδοθεί εφόσον υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στην πορεία της νόσου και κριθεί απαραίτητο από τους θεράποντες ιατρούς της», αναφέρει το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν του Νοσοκομείου “Υγεία”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χθες το βράδυ επισκέφθηκαν το Θεραπευτήριο οι υπουργοί Υγείας Βασίλης Κικίλιας και Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και ενημερώθηκαν για την κατάσταση της υγείας της από τους θεράποντες γιατρούς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.