ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κατερίνα Ζιώγου: «Έφυγε» από τη ζωή η «Ντορίτα» του «Ντόλτσε Βίτα»

Κατερίνα Ζιώγου: «Έφυγε» από τη ζωή η «Ντορίτα» του «Ντόλτσε Βίτα»

Την τελευταία της πνοή στα 49 της χρόνια άφησε η αγαπημένη ηθοποιός, Κατερίνα Ζιώγου, την οποία μάθαμε όλοι ως Ντορίτα στην σειρά «Ντόλτσε Βίτα».

Η αγαπημένη ηθοποιός έφυγε από την ζωή πριν από 10 ημέρες, αφού σήμερα το πρωί τελέστηκε το 9ημερο Μνημόσυνο. Η Κατερίνα Ζιώγου έδινε κρυφά μάχη με τον καρκίνο στον πνεύμονα και δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Η αγαπημένη ηθοποιός που λατρέψαμε μέσα από την σειρά του Mega, τα τελευταία χρόνια είχε χαθεί από το “προσκήνιο”, τόσο το τηλεοπτικό όσο και το θεατρικό.

Μάλιστα, εκείνο που μας έκανε εντύπωση, είναι, πως 10 μέρες που η ηθοποιός έχει φύγει από την ζωή, κανείς δεν έχει αναφέρει το παραμικρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Κατερίνα Ζιώγου ήταν 49 ετών και άφησε πίσω της μια κόρη 15 ετών ενώ διέμενε στο Κουκάκι.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.